qpid-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Brent Driskill (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (QPID-6261) Federation with SSL is failing between two brokers
Date Tue, 09 Dec 2014 18:53:12 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/QPID-6261?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14239831#comment-14239831
] 

Brent Driskill commented on QPID-6261:
--------------------------------------

Thank you Gordon. I will test out your suggestions above and let you know.




> Federation with SSL is failing between two brokers
> --------------------------------------------------
>
>                 Key: QPID-6261
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/QPID-6261
>             Project: Qpid
>          Issue Type: Bug
>          Components: C++ Broker
>    Affects Versions: 0.30
>         Environment: CentOS 7
>            Reporter: Brent Driskill
>            Priority: Critical
>         Attachments: qpidd10000.conf, qpidd10002.conf
>
>
> I am unable to get federation to work between two brokers that are SSL enabled with different
SASL configurations.
> Reproduction Steps:
> 1. Deploy two separate brokers on the same machine. One has port 10000 (destination broker)
and one has port 10002 (source broker). The configuration for both these brokers are attached.
The acl file for broker 10000 has "acl allow all all" and the other has "acl allow all all"
for a specific user.
> 2. Execute python scripts to create the queues and exchanges
> 3. Execute the following qpid-route command to federate between the two:
> {noformat}
> qpid-route queue add amqps://<username>/<password>@<ip>:10000 amqps://<username>/<password>@<ip>:10002
 <destination_exchange> <source_queue> -t ssl --ssl-certificate <path_to_pem>
> {noformat}
> The qpid-route throws the following error:
> {noformat}
> Failed: ConnectionFailed - (None, 'connection aborted')
> {noformat}
> I see the following error in the logs for broker 10000 around the same time (not sure
if it is related or not)
> {noformat}
> 2014-12-02 14:18:07 [System] error Connection qpid.192.168.10.104:10000-192.168.10.104:33642
No protocol received closing
> 2014-12-02 14:18:07 [System] debug DISCONNECTED [qpid.192.168.10.104:10000-192.168.10.104:33642]
> {noformat}
> If I disable SSL, everything works perfectly (with the sasl configurations the same).
The c++ clients are able to connect to both brokers correctly using the pem file.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@qpid.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@qpid.apache.org


Mime
View raw message