qpid-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Fred Cheng (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (QPID-6266) qpid-cpp-0.30 Build Fail - Org.Apache.Qpid.Messaging.dll
Date Thu, 25 Dec 2014 16:27:13 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/QPID-6266?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14258154#comment-14258154
] 

Fred Cheng edited comment on QPID-6266 at 12/25/14 4:27 PM:
------------------------------------------------------------

Hi Chuck,

The build worked! (At least the debug version)  I have been able to compile org.apache.qpid.messaging.dll,
but does not load when I try to use it in C# or VB.NET.  I will keep trying.

Just a side note. When compiling qpid-cpp-0.30 solution, the messaging and amqp projects build
fails.  The reasons are these 3 lines found under linker-> Input.

1. Files/Proton/Debug/qpid-protond.lib.lib
2. Files/Proton/Debug/qpid-proton.lib.lib
3. program.lib

Line #1 & #2 has extra .lib (I took out the extra .lib)
Line #2. It is a release lib in debug directory which will not be found.(I removed it)
Line #3. I cannot seem to find program.lib on my system. I was unable to any info regarding
program.lib online.  (I just removed it)

It appears these values were put in there by CMake. How do I fix these in CMake? Do I look
at the CMake Files?

Thanks for all of your help.  Have a Merry Christmas

Fred






was (Author: trix4rabbit):
Hi Chuck,

The build worked! (At least the debug version) How do I set $QPID_BUILD_ROOT without using
the batch file?  If I use my own path, I get an link error MSB3073: "sn.exe -Ra ...".

Just a side note. When compiling qpid-cpp-0.30 solution, the messaging and amqp projects build
fails.  The reasons are these 3 lines found under linker-> Input.

1. Files/Proton/Debug/qpid-protond.lib.lib
2. Files/Proton/Debug/qpid-proton.lib.lib
3. program.lib

Line #1 & #2 has extra .lib (I took out the extra .lib)
Line #2. It is a release lib in debug directory which will not be found.(I removed it)
Line #3. I cannot seem to find program.lib on my system. I was unable to any info regarding
program.lib online.  (I just removed it)

It appears these values were put in there by CMake. How do I fix these in CMake? Do I look
at the CMake Files?

Thanks for all of your help.  Have a Merry Christmas

Fred





> qpid-cpp-0.30 Build Fail - Org.Apache.Qpid.Messaging.dll
> --------------------------------------------------------
>
>                 Key: QPID-6266
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/QPID-6266
>             Project: Qpid
>          Issue Type: Bug
>          Components: Dot Net Client
>    Affects Versions: 0.30
>         Environment: Windows XP (x86)
> Windows 7 ( x64).  
> Visual Studios 2008, 2010
>            Reporter: Fred Cheng
>            Assignee: Chuck Rolke
>   Original Estimate: 120h
>  Remaining Estimate: 120h
>
> The build instructions in the file INSTALL-WINDOWS in qpid-cpp-0.30 does not work.  For
example, the file said to install 
> 1. CMake 2.4 
> 2. "cmake -i -G "Visual Studio 9 2008"
> The problem is the CMake 2.4 does not support "Visual Studio 9 2008"
> A second example is that the command -i  for cmake has been depreciated in current version
of cmake.  
> The file README-winsdk.txt also appears to be outdated.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@qpid.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@qpid.apache.org


Mime
View raw message