qpid-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sreeram Garlapati (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (PROTON-1185) [proton-j] writing to the transport stack doesn't flush all bytes to the Network
Date Thu, 28 Apr 2016 16:54:12 GMT
Sreeram Garlapati created PROTON-1185:
-----------------------------------------

             Summary: [proton-j] writing to the transport stack doesn't flush all bytes to
the Network
                 Key: PROTON-1185
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/PROTON-1185
             Project: Qpid Proton
          Issue Type: Bug
          Components: proton-j
    Affects Versions: 0.12.2
         Environment: All
            Reporter: Sreeram Garlapati
             Fix For: 0.13.0


We are experiencing this issue intermittently - writing to Proton-j transport stack doesn't
flush bytes to the Network and remains in "stuck state" - until more bytes are written to
that Transport.

We are experiencing this in both SenderImpl.send(...) and ReceiverImpl.flow(...) - which under-the-covers
writes bytes to Transport.

We use SSL transport and our Amqp layer is here: https://github.com/Azure/azure-event-hubs/tree/master/java/azure-eventhubs/src/main/java/com/microsoft/azure/servicebus/amqp

Please let me know what exact information will be useful to diagnose this issue. 

This issue currently consistently repro's after Sending on 1 Link (on 1 Session - 1 AmqpConnection)
**for a long time**. While I am trying hard to break this down to a simplest possible reproducer
code - I filed the issue to communicate ahead.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@qpid.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@qpid.apache.org


Mime
View raw message