ranger-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mehul Parikh <mehul.par...@freestoneinfotech.com>
Subject Review Request 51574: RANGER-1167 : Ranger admin UI loading issues in Internet Explorer
Date Thu, 01 Sep 2016 10:51:53 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/51574/
-----------------------------------------------------------

Review request for ranger, Don Bosco Durai, Gautam Borad, Abhay Kulkarni, Madhan Neethiraj,
and Velmurugan Periasamy.


Bugs: RANGER-1167
    https://issues.apache.org/jira/browse/RANGER-1167


Repository: ranger


Description
-------

**Issue**
Ranger UI does not come up in Internet Explorer. The screen simply says "loading..." but the
actual page never comes up. The webpage works fine in Chrome

**Proposed Solution**
On IE XAUtils was not getting loaded. Moved XAUtils call to bindErrorEvents, due to this XAUtils
is loaded only when its required.


Diffs
-----

  security-admin/src/main/webapp/scripts/models/VXPortalUser.js f2b7a10 
  security-admin/src/main/webapp/scripts/models/XABaseModel.js 7d3a915 
  security-admin/src/main/webapp/scripts/views/reports/PlugableServiceDiffDetail.js 7ff1b0e

  security-admin/src/main/webapp/scripts/views/reports/UserAccessLayout.js 3535173 

Diff: https://reviews.apache.org/r/51574/diff/


Testing
-------

Did sanity check of Ranger UI on IE, Firefox and Chrome.


Thanks,

Mehul Parikh


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message