rave-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Daniel Gornstein (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (RAVE-573) W3C Browse button broken
Date Wed, 25 Jul 2012 14:54:34 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/RAVE-573?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13422327#comment-13422327
] 

Daniel Gornstein commented on RAVE-573:
---------------------------------------

Was looking to reproduce this to see if I could work on it, but I am not sure that it is a
bug anymore.

When adding a new widget and selecting "W3C Widget" I see a browse button, and when I click
on the browse button the window pops-up accordingly.
                
> W3C Browse button broken
> ------------------------
>
>                 Key: RAVE-573
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/RAVE-573
>             Project: Rave
>          Issue Type: Bug
>          Components: rave-portal
>    Affects Versions: 0.11
>            Reporter: Scott Wilson
>
> Click "Add new widget" and select "W3C Widget". The option to browse available widgets
is now missing

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message