rave-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jmeas Apache <jmeas.apa...@gmail.com>
Subject Angular dependencies error
Date Wed, 02 Jul 2014 14:17:46 GMT
I'm attempting to set up the Angular branch of the application on a Vagrant
box (branch available here <https://github.com/apache/rave/pull/2>).

The non-Angular branch works just fine with the box: all of the
dependencies resolve and I can get the app up and running. But I keep
running into the following error when mvn installing on the Angular branch:

Downloading:
http://repository.apache.org/snapshots/org/apache/rave/rave-shindig/0.23-ANGULAR-SNAPSHOT/rave-shindig-0.23-ANGULAR-SNAPSHOT.war

[INFO]
------------------------------------------------------------------------

[INFO] BUILD FAILURE

[INFO]
------------------------------------------------------------------------

[INFO] Total time: 16.525s

[INFO] Finished at: Wed Jul 02 14:08:35 UTC 2014

[INFO] Final Memory: 10M/247M

[INFO]
------------------------------------------------------------------------

[ERROR] Failed to execute goal on project rave-portal: Could not resolve
dependencies for project
org.apache.rave:rave-portal:war:0.23-ANGULAR-SNAPSHOT: The following
artifacts could not be resolved:
org.apache.rave:rave-portal-dependencies:pom:0.23-ANGULAR-SNAPSHOT,
org.apache.rave:rave-portal-resources:war:0.23-ANGULAR-SNAPSHOT,
org.apache.rave:rave-shindig:war:0.23-ANGULAR-SNAPSHOT,
org.apache.rave:rave-demo-gadgets:war:0.23-ANGULAR-SNAPSHOT: Failure to
find org.apache.rave:rave-portal-dependencies:pom:0.23-ANGULAR-SNAPSHOT in
http://repository.apache.org/snapshots was cached in the local repository,
resolution will not be reattempted until the update interval of
apache.snapshots has elapsed or updates are forced -> [Help 1]


It seems to be caused by the fact that this file doesn't exist.
<http://repository.apache.org/snapshots/org/apache/rave/rave-demo-gadgets/0.23-ANGULAR-SNAPSHOT/rave-demo-gadgets-0.23-ANGULAR-SNAPSHOT.war>

Are there any thoughts on how I should proceed? This is unfortunately
blocking, and I believe Carl is experiencing the same issue.


Some machine details:

64-bit Ubuntu 12.04 (hashicorp/precise64)

Maven 3.1.1

Java 1.7.0_60

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message