rave-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chris Geer <ch...@cxtsoftware.com>
Subject Re: Building with Grunt on the Angular branch
Date Mon, 29 Sep 2014 17:47:55 GMT
Then yes you are. Their scripts fire up Rave running inside a virtual
machine.

On Mon, Sep 29, 2014 at 10:22 AM, Erin Noe-Payne <erin.noe.payne@gmail.com>
wrote:

> I'm not sure what you mean by running it in the vm Chris? I followed
> the steps outlined in the readme :
> https://github.com/apache/rave/blob/angular/README.txt
>
> On Mon, Sep 29, 2014 at 11:06 AM, Chris Geer <chris@cxtsoftware.com>
> wrote:
> > Are you running it in the VM? I think there was an issue where the
> shindig
> > url had to be updated.
> >
> > On Mon, Sep 29, 2014 at 8:43 AM, Erin Noe-Payne <
> erin.noe.payne@gmail.com>
> > wrote:
> >
> >> I also encountered the same problem.
> >>
> >> On Mon, Sep 29, 2014 at 8:54 AM, Matt Franklin <
> m.ben.franklin@gmail.com>
> >> wrote:
> >> > On Mon, Sep 29, 2014 at 10:31 AM, Stanton Sievers <
> ssievers@apache.org>
> >> > wrote:
> >> >
> >> >> Hi everyone,
> >> >>
> >> >> I've been playing around with the Angular branch trying to get the
> new
> >> work
> >> >> up and running but I've run into some problems.
> >> >>
> >> >> From what I can tell, all I need to do is run "npm install" (first
> time
> >> >> only) and then "grunt dev" to build everything.  If I follow those
> >> simple
> >> >> steps I end up getting less build errors:
> >> >>
> >> >> > Running "less:dev" (less) task
> >> >> > >> 'bootstrap/less/bootstrap.less' wasn't found.
> >> >> > Warning: Error compiling LESS. Use --force to continue.
> >> >> >
> >> >> > Aborted due to warnings.
> >> >>
> >> >> I can work around these issues by updating the paths in "rave.less"
> to
> >> use
> >> >> the proper relative path to the boostrap resources in
> >> >> rave-portal-resources.
> >> >>
> >> >> At that point, things build but do not run when I go to "
> >> >> http://0.0.0.0:8080"
> >> >> I get an error related to this line in "index.html":
> >> >> > <script data-main='config/startup',
> >> src='requirejs/require.js'></script>
> >> >>
> >> >> That file does not exist.
> >> >>
> >> >> I feel like I'm missing something at a high-level here.  Has anyone
> had
> >> >> luck getting things to run from the angular branch
> >> >
> >> >
> >> > I am seeing the same issues.  Maybe the submitters of that code patch
> can
> >> > shine some light on the equation.
> >> >
> >> >
> >> >> ?
> >> >>
> >> >> Thanks,
> >> >> -Stanton
> >> >>
> >>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message