rave-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chris Geer <ch...@cxtsoftware.com>
Subject Re: Building with Grunt on the Angular branch
Date Mon, 29 Sep 2014 18:00:25 GMT
Ok, I guess I'm confused then. Sorry.

On Mon, Sep 29, 2014 at 10:51 AM, Stanton Sievers <ssievers@apache.org>
wrote:

> It was my understanding the VM wasn't needed to simply get the
> "rave-portal-ng" component working.  It uses a mock-api to allow for quick
> UI development.  This is what was reviewed (see the e-mail from Matt with
> the recording).
>
> On Mon, Sep 29, 2014 at 1:47 PM, Chris Geer <chris@cxtsoftware.com> wrote:
>
> > Then yes you are. Their scripts fire up Rave running inside a virtual
> > machine.
> >
> > On Mon, Sep 29, 2014 at 10:22 AM, Erin Noe-Payne <
> erin.noe.payne@gmail.com
> > >
> > wrote:
> >
> > > I'm not sure what you mean by running it in the vm Chris? I followed
> > > the steps outlined in the readme :
> > > https://github.com/apache/rave/blob/angular/README.txt
> > >
> > > On Mon, Sep 29, 2014 at 11:06 AM, Chris Geer <chris@cxtsoftware.com>
> > > wrote:
> > > > Are you running it in the VM? I think there was an issue where the
> > > shindig
> > > > url had to be updated.
> > > >
> > > > On Mon, Sep 29, 2014 at 8:43 AM, Erin Noe-Payne <
> > > erin.noe.payne@gmail.com>
> > > > wrote:
> > > >
> > > >> I also encountered the same problem.
> > > >>
> > > >> On Mon, Sep 29, 2014 at 8:54 AM, Matt Franklin <
> > > m.ben.franklin@gmail.com>
> > > >> wrote:
> > > >> > On Mon, Sep 29, 2014 at 10:31 AM, Stanton Sievers <
> > > ssievers@apache.org>
> > > >> > wrote:
> > > >> >
> > > >> >> Hi everyone,
> > > >> >>
> > > >> >> I've been playing around with the Angular branch trying to
get
> the
> > > new
> > > >> work
> > > >> >> up and running but I've run into some problems.
> > > >> >>
> > > >> >> From what I can tell, all I need to do is run "npm install"
> (first
> > > time
> > > >> >> only) and then "grunt dev" to build everything.  If I follow
> those
> > > >> simple
> > > >> >> steps I end up getting less build errors:
> > > >> >>
> > > >> >> > Running "less:dev" (less) task
> > > >> >> > >> 'bootstrap/less/bootstrap.less' wasn't found.
> > > >> >> > Warning: Error compiling LESS. Use --force to continue.
> > > >> >> >
> > > >> >> > Aborted due to warnings.
> > > >> >>
> > > >> >> I can work around these issues by updating the paths in
> "rave.less"
> > > to
> > > >> use
> > > >> >> the proper relative path to the boostrap resources in
> > > >> >> rave-portal-resources.
> > > >> >>
> > > >> >> At that point, things build but do not run when I go to "
> > > >> >> http://0.0.0.0:8080"
> > > >> >> I get an error related to this line in "index.html":
> > > >> >> > <script data-main='config/startup',
> > > >> src='requirejs/require.js'></script>
> > > >> >>
> > > >> >> That file does not exist.
> > > >> >>
> > > >> >> I feel like I'm missing something at a high-level here. 
Has
> anyone
> > > had
> > > >> >> luck getting things to run from the angular branch
> > > >> >
> > > >> >
> > > >> > I am seeing the same issues.  Maybe the submitters of that code
> > patch
> > > can
> > > >> > shine some light on the equation.
> > > >> >
> > > >> >
> > > >> >> ?
> > > >> >>
> > > >> >> Thanks,
> > > >> >> -Stanton
> > > >> >>
> > > >>
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message