rave-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matt Franklin <m.ben.frank...@gmail.com>
Subject Re: Working angular branch
Date Mon, 08 Dec 2014 12:50:54 GMT
On Wed Dec 03 2014 at 5:26:49 AM Andreas Rickling <
andreas.rickling.dev@gmail.com> wrote:

> Hello,
>
> i want to test the angular branch of apache rave and i have got some
> problems to run the development version of apache rave branch angular. I
> hope you can help me to figure out my problems.
>
> First i wanted to install the branch using instructions from the README.
>
>
>    - vagrant up
>
>
>    - npm install
>
>
>    - bower install
>
>
>    - grunt dev
>
>
This should have worked.  I will try it from a fresh checkout and see if I
can't replicate the issue.


>
> In the Virtual Machine the branch was not running, so i start it with the
> command
> mvn cargo:run -f /rave/rave-portal/pom.xml
>
> Now the server is running, but still with the non angular user interface.
> After running grunt dev from the host machine, grunt is waiting on port
> 8000
> but does not connect to the virtual machine!
> Is it possible in the current development phase to get the virtual machine
> running
> with apache rave and the angular user interface? I can only get the angular
> frontend running
> with the mock-api. My goal is to test it with the full rave api.
>
> Can someone give me a more detail instruction how to get running the branch
> without vagrant?
>
> Thank you and best regards,
>
> Andreas Rickling
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message