samoa-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jean Paul Barddal <jpbard...@gmail.com>
Subject Re: Running SAMOA with Storm
Date Tue, 23 Feb 2016 11:53:18 GMT
Dear Nicolas and Gianmarco,

Thanks for the replies!

The screenshot can be found at: http://i68.tinypic.com/25jdu9v.png

Yes, I have tried a few examples from the guide. I’ve tried VHT and Bagging over a RandomTreeGenerator.

Sometimes it works, but then I get a GC (garbage collector error) too.

Gianmarco, I’m running Storm 0.9.5 and SAMOA 0.0.4.

Cheers,

Jean

> On Feb 22, 2016, at 6:11 PM, Gianmarco De Francisci Morales <gdfm@apache.org> wrote:
> 
> Also, which version of Storm are you using?
> 
> -- Gianmarco
> 
> On Mon, Feb 22, 2016 at 1:01 PM, Nicolas Kourtellis <nkourtellis@gmail.com>
> wrote:
> 
>> Hi Jean,
>> Thanks for your interest in SAMOA!
>> I dont think the attachment came through.
>> Maybe you can post it in an online storage and send a link?
>> 
>> Regarding your question, have you tried the basic examples from the guide?
>> E.g., the VHT in storm mode?
>> 
>> Thanks,
>> 
>> Nicolas
>> 
>> 
>> On Mon, Feb 22, 2016 at 5:21 PM, Jean Paul Barddal <jpbarddal@gmail.com>
>> wrote:
>> 
>>> Hello guys,
>>> 
>>> I am trying to set up a SAMOA environment and I'm having some issues.
>>> I have the storm up and running and managed to download, compile and run
>>> SAMOA in local configuration.
>>> Now I'm trying to run it in cluster mode.
>>> As you can see from the attached screnshot, the topology is up and
>>> running, but the spouts do not send any data to the bolts and so on.
>>> 
>>> Ideas?
>>> 
>>> Cheers,
>>> 
>>> Jean
>>> 
>> 
>> 
>> 
>> --
>> Nicolas Kourtellis
>> 


Mime
View raw message