sqoop-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Abhijeet Gaikwad" <abhij...@apache.org>
Subject Re: Review Request: SQOOP-600: HBase table family presence is not working correctly on new HBase versions
Date Thu, 13 Sep 2012 17:07:58 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/7014/#review11472
-----------------------------------------------------------

Ship it!


- Abhijeet Gaikwad


On Sept. 11, 2012, 11:03 a.m., Jarek Cecho wrote:
> 
> -----------------------------------------------------------
> This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
> https://reviews.apache.org/r/7014/
> -----------------------------------------------------------
> 
> (Updated Sept. 11, 2012, 11:03 a.m.)
> 
> 
> Review request for Sqoop.
> 
> 
> Description
> -------
> 
> Problem is that we're creating Table descriptor locally, which is not importing remote
table families automatically. I've enhanced the code to retrieve remote table descriptor prior
checking if the table family is present.
> 
> 
> This addresses bug SQOOP-600.
>     https://issues.apache.org/jira/browse/SQOOP-600
> 
> 
> Diffs
> -----
> 
>   src/java/org/apache/sqoop/mapreduce/HBaseImportJob.java 6a784d2 
> 
> Diff: https://reviews.apache.org/r/7014/diff/
> 
> 
> Testing
> -------
> 
> I've done only manual testing on HBase 0.94. Automatic tests are disabled in different
profiles other than hadoopversion={20,100} and I'll work on getting them working later.
> 
> 
> Thanks,
> 
> Jarek Cecho
> 
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message