storm-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Hugo Da Cruz Louro <hlo...@hortonworks.com>
Subject Re: Thread[main,5,main] died
Date Wed, 09 Dec 2015 23:23:43 GMT
Yes, just try rebooting and restarting Storm and see what happens.

Do you have any reason why you cannot upgrade to the latest version of Storm? It would be
beneficial if you could upgrade, as we are constantly improving the product.

On Dec 9, 2015, at 3:02 PM, askr askor <askraskor@gmail.com<mailto:askraskor@gmail.com>>
wrote:

thanks i'm sorry you mean that after execute the command and got pid of the process i should
reboot then start storm again right ?


last question in this point and many thanks for your patience
pid of the process here

user      5357  5276  0 00:43 pts/0    00:00:00 grep --color=auto -iE ‘zeromq’

is 5357 because i got the result without details which this numbers denote

Thanks again for your time

On Thu, Dec 10, 2015 at 12:58 AM, Hugo Da Cruz Louro <hlouro@hortonworks.com<mailto:hlouro@hortonworks.com>>
wrote:
Can you restart the machine? If there is any lingering process rebooting will take care of
it.

you got command not found because the single quotation mark got replaced by a similar but
different character by the text editor.  if you use that same command replacing the single
quotation marks with your keyboard (instead of pasting) the command will work.

To make sure you can also try

ps -ef | grep -i zmq

But reboot will help you be sure



On Dec 9, 2015, at 2:44 PM, askr askor <askraskor@gmail.com<mailto:askraskor@gmail.com>>
wrote:

thanks i tried the command and got ps -ef | grep -iE ‘zeromq|zmq’
zmq’: command not found

but tried this and got
user@user:~$ ps -ef | grep -iE ‘zeromq’
user      5357  5276  0 00:43 pts/0    00:00:00 grep --color=auto -iE ‘zeromq’

please what should i do ?


On Wed, Dec 9, 2015 at 9:44 PM, Hugo Da Cruz Louro <hlouro@hortonworks.com<mailto:hlouro@hortonworks.com>>
wrote:
Ideally you should use the most recent stable release of Storm, which is 0.10. You can downloaded
from here: http://storm.apache.org/downloads.html

The Address already in use is most likely caused by a background process that is using that
port. You can try finding and kill the process

ps -ef | grep -iE ‘zeromq|zmq’ may help you find the PID.

Thanks,
Hugo

On Dec 9, 2015, at 8:48 AM, askr askor <askraskor@gmail.com<mailto:askraskor@gmail.com>>
wrote:

version storm -0.8.2
sorry what do you mean by version of topologies and nodes ?

i restarted storm again , but this error disappeared and got another
org.zeromq.ZMQException: Address already in use(0x62)
    at org.zeromq.ZMQ$Socket.bind(Native Method)

i'm on ubuntu 14.04
what is your version of ubuntu do you have ?

On Wed, Dec 9, 2015 at 6:38 PM, 임정택 <kabhwan@gmail.com<mailto:kabhwan@gmail.com>>
wrote:
Could you share your Storm version?
And could you check that all cluster nodes & topologies are using same version?

Best,
Jungtaek Lim (HeartSaVioR)

2015-12-09 23:57 GMT+09:00 askr askor <askraskor@gmail.com<mailto:askraskor@gmail.com>>:
can anybody help ?

On Wed, Dec 9, 2015 at 5:04 AM, askr askor <askraskor@gmail.com<mailto:askraskor@gmail.com>>
wrote:
i'm new to storm , i faced problem in worker log file NIOServerCnxn [ERROR] Thread Thread[main,5,main]
died clojure.lang.ArityException: Wrong number of args (3) passed to: worker$-main     at
clojure.lang.AFn.throwArity(AFn.java:437)     at clojure.lang.AFn.invoke(AFn.java:47)    
at clojure.lang.AFn.applyToHelper(AFn.java:167)     at clojure.lang.AFn.applyTo(AFn.java:151)
    at backtype.storm.daemon.worker.main(Unknown Source)  how can i fix it ?




--
Name : 임 정택
Blog : http://www.heartsavior.net<http://www.heartsavior.net/> / http://dev.heartsavior.net<http://dev.heartsavior.net/>
Twitter : http://twitter.com/heartsavior
LinkedIn : http://www.linkedin.com/in/heartsavior






Mime
View raw message