storm-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From askr askor <askras...@gmail.com>
Subject Re: Thread[main,5,main] died
Date Thu, 10 Dec 2015 12:28:39 GMT
i ran topology in the local cluster successfully but the problem with
production mode , error still

On Thu, Dec 10, 2015 at 8:54 AM, Hugo Da Cruz Louro <hlouro@hortonworks.com>
wrote:

> The output of the ps statement you show is fine. Are you running your
> topology in local cluster? If not, you could try running in local cluster
> first to see if the problem persists.
>
> What is the error that you are getting now?
>
>
> On Dec 9, 2015, at 3:28 PM, askr askor <askraskor@gmail.com> wrote:
>
> i'll try but do you see the long message , just i want to know pid of the
> process that i should kill it and to kill it
> i should use kill "pid" or wrong
>
> just i imported project using storm-0.8.2 so i need to run with the
> version like him first
>
> i tried another version of storm -0.9.5 but got that it cannot bind port
> 6703 and i tried to change port but same problem
> i tried to change port range of ipv4 of local ports but problem still
>
> now i feel you can help me but please read my last message and look to the
> result if there is anything wrong tell me ,Thanks
>
> On Thu, Dec 10, 2015 at 1:23 AM, Hugo Da Cruz Louro <
> hlouro@hortonworks.com> wrote:
>
>> Yes, just try rebooting and restarting Storm and see what happens.
>>
>> Do you have any reason why you cannot upgrade to the latest version of
>> Storm? It would be beneficial if you could upgrade, as we are constantly
>> improving the product.
>>
>> On Dec 9, 2015, at 3:02 PM, askr askor <askraskor@gmail.com> wrote:
>>
>> thanks i'm sorry you mean that after execute the command and got pid of
>> the process i should reboot then start storm again right ?
>>
>>
>> last question in this point and many thanks for your patience
>> pid of the process here
>>
>> user      5357  5276  0 00:43 pts/0    00:00:00 grep --color=auto -iE
>> ‘zeromq’
>>
>> is 5357 because i got the result without details which this numbers
>> denote
>>
>> Thanks again for your time
>>
>> On Thu, Dec 10, 2015 at 12:58 AM, Hugo Da Cruz Louro <
>> hlouro@hortonworks.com> wrote:
>>
>>> Can you restart the machine? If there is any lingering process rebooting
>>> will take care of it.
>>>
>>> you got command not found because the single quotation mark got replaced
>>> by a similar but different character by the text editor.  if you use that
>>> same command replacing the single quotation marks with your keyboard
>>> (instead of pasting) the command will work.
>>>
>>> To make sure you can also try
>>>
>>> ps -ef | grep -i zmq
>>>
>>> But reboot will help you be sure
>>>
>>>
>>>
>>> On Dec 9, 2015, at 2:44 PM, askr askor <askraskor@gmail.com> wrote:
>>>
>>> thanks i tried the command and got ps -ef | grep -iE ‘zeromq|zmq’
>>> zmq’: command not found
>>>
>>> but tried this and got
>>> user@user:~$ ps -ef | grep -iE ‘zeromq’
>>> user      5357  5276  0 00:43 pts/0    00:00:00 grep --color=auto -iE
>>> ‘zeromq’
>>>
>>> please what should i do ?
>>>
>>>
>>> On Wed, Dec 9, 2015 at 9:44 PM, Hugo Da Cruz Louro <
>>> hlouro@hortonworks.com> wrote:
>>>
>>>> Ideally you should use the most recent stable release of Storm, which
>>>> is 0.10. You can downloaded from here:
>>>> http://storm.apache.org/downloads.html
>>>>
>>>> The Address already in use is most likely caused by a background
>>>> process that is using that port. You can try finding and kill the process
>>>>
>>>> ps -ef | grep -iE ‘zeromq|zmq’ may help you find the PID.
>>>>
>>>> Thanks,
>>>> Hugo
>>>>
>>>> On Dec 9, 2015, at 8:48 AM, askr askor <askraskor@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>> version storm -0.8.2
>>>> sorry what do you mean by version of topologies and nodes ?
>>>>
>>>> i restarted storm again , but this error disappeared and got another
>>>> org.zeromq.ZMQException: Address already in use(0x62)
>>>>     at org.zeromq.ZMQ$Socket.bind(Native Method)
>>>>
>>>> i'm on ubuntu 14.04
>>>> what is your version of ubuntu do you have ?
>>>>
>>>> On Wed, Dec 9, 2015 at 6:38 PM, 임정택 <kabhwan@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>>> Could you share your Storm version?
>>>>> And could you check that all cluster nodes & topologies are using
same
>>>>> version?
>>>>>
>>>>> Best,
>>>>> Jungtaek Lim (HeartSaVioR)
>>>>>
>>>>> 2015-12-09 23:57 GMT+09:00 askr askor <askraskor@gmail.com>:
>>>>>
>>>>>> can anybody help ?
>>>>>>
>>>>>> On Wed, Dec 9, 2015 at 5:04 AM, askr askor <askraskor@gmail.com>
>>>>>> wrote:
>>>>>>
>>>>>>> i'm new to storm , i faced problem in worker log file NIOServerCnxn
>>>>>>> [ERROR] Thread Thread[main,5,main] died clojure.lang.ArityException:
Wrong
>>>>>>> number of args (3) passed to: worker$-main     at
>>>>>>> clojure.lang.AFn.throwArity(AFn.java:437)     at
>>>>>>> clojure.lang.AFn.invoke(AFn.java:47)     at
>>>>>>> clojure.lang.AFn.applyToHelper(AFn.java:167)     at
>>>>>>> clojure.lang.AFn.applyTo(AFn.java:151)     at
>>>>>>> backtype.storm.daemon.worker.main(Unknown Source)  how can i
fix it ?
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> --
>>>>> Name : 임 정택
>>>>> Blog : http://www.heartsavior.net / http://dev.heartsavior.net
>>>>> Twitter : http://twitter.com/heartsavior
>>>>> LinkedIn : http://www.linkedin.com/in/heartsavior
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>

Mime
View raw message