storm-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From askr askor <askras...@gmail.com>
Subject Re: Thread[main,5,main] died
Date Fri, 11 Dec 2015 00:35:30 GMT
i sent email from another account

On Fri, Dec 11, 2015 at 2:16 AM, sam mohel <sammohel5@gmail.com> wrote:

> i attached the files
>
> On Fri, Dec 11, 2015 at 1:06 AM, sam mohel <sammohel5@gmail.com> wrote:
>
>> yes it's the problem now i can send the files here in the next message
>>
>> On Fri, Dec 11, 2015 at 1:05 AM, sam mohel <sammohel5@gmail.com> wrote:
>>
>>>
>>> On Thu, Dec 10, 2015 at 5:55 PM, Hugo Da Cruz Louro <
>>> hlouro@hortonworks.com> wrote:
>>>
>>>> So this is the problem you are currently facing, right?
>>>>
>>>> org.zeromq.ZMQException: Address already in use(0x62)
>>>>     at org.zeromq.ZMQ$Socket.bind(Native Method)
>>>>
>>>> Can you please share your log files and configurations in Dropbox or
>>>> some online file sharing service.
>>>>
>>>> Thanks,
>>>> Hugo
>>>>
>>>> On Dec 10, 2015, at 4:28 AM, askr askor <askraskor@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>> i ran topology in the local cluster successfully but the problem with
>>>> production mode , error still
>>>>
>>>> On Thu, Dec 10, 2015 at 8:54 AM, Hugo Da Cruz Louro <
>>>> hlouro@hortonworks.com> wrote:
>>>>
>>>>> The output of the ps statement you show is fine. Are you running your
>>>>> topology in local cluster? If not, you could try running in local cluster
>>>>> first to see if the problem persists.
>>>>>
>>>>> What is the error that you are getting now?
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Dec 9, 2015, at 3:28 PM, askr askor <askraskor@gmail.com> wrote:
>>>>>
>>>>> i'll try but do you see the long message , just i want to know pid of
>>>>> the process that i should kill it and to kill it
>>>>> i should use kill "pid" or wrong
>>>>>
>>>>> just i imported project using storm-0.8.2 so i need to run with the
>>>>> version like him first
>>>>>
>>>>> i tried another version of storm -0.9.5 but got that it cannot bind
>>>>> port 6703 and i tried to change port but same problem
>>>>> i tried to change port range of ipv4 of local ports but problem still
>>>>>
>>>>> now i feel you can help me but please read my last message and look to
>>>>> the result if there is anything wrong tell me ,Thanks
>>>>>
>>>>> On Thu, Dec 10, 2015 at 1:23 AM, Hugo Da Cruz Louro <
>>>>> hlouro@hortonworks.com> wrote:
>>>>>
>>>>>> Yes, just try rebooting and restarting Storm and see what happens.
>>>>>>
>>>>>> Do you have any reason why you cannot upgrade to the latest version
>>>>>> of Storm? It would be beneficial if you could upgrade, as we are
constantly
>>>>>> improving the product.
>>>>>>
>>>>>> On Dec 9, 2015, at 3:02 PM, askr askor <askraskor@gmail.com>
wrote:
>>>>>>
>>>>>> thanks i'm sorry you mean that after execute the command and got
pid
>>>>>> of the process i should reboot then start storm again right ?
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> last question in this point and many thanks for your patience
>>>>>> pid of the process here
>>>>>>
>>>>>> user      5357  5276  0 00:43 pts/0    00:00:00 grep --color=auto
-iE
>>>>>> ‘zeromq’
>>>>>>
>>>>>> is 5357 because i got the result without details which this numbers
>>>>>> denote
>>>>>>
>>>>>> Thanks again for your time
>>>>>>
>>>>>> On Thu, Dec 10, 2015 at 12:58 AM, Hugo Da Cruz Louro <
>>>>>> hlouro@hortonworks.com> wrote:
>>>>>>
>>>>>>> Can you restart the machine? If there is any lingering process
>>>>>>> rebooting will take care of it.
>>>>>>>
>>>>>>> you got command not found because the single quotation mark got
>>>>>>> replaced by a similar but different character by the text editor.
 if you
>>>>>>> use that same command replacing the single quotation marks with
your
>>>>>>> keyboard (instead of pasting) the command will work.
>>>>>>>
>>>>>>> To make sure you can also try
>>>>>>>
>>>>>>> ps -ef | grep -i zmq
>>>>>>>
>>>>>>> But reboot will help you be sure
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On Dec 9, 2015, at 2:44 PM, askr askor <askraskor@gmail.com>
wrote:
>>>>>>>
>>>>>>> thanks i tried the command and got ps -ef | grep -iE ‘zeromq|zmq’
>>>>>>> zmq’: command not found
>>>>>>>
>>>>>>> but tried this and got
>>>>>>> user@user:~$ ps -ef | grep -iE ‘zeromq’
>>>>>>> user      5357  5276  0 00:43 pts/0    00:00:00 grep --color=auto
>>>>>>> -iE ‘zeromq’
>>>>>>>
>>>>>>> please what should i do ?
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On Wed, Dec 9, 2015 at 9:44 PM, Hugo Da Cruz Louro <
>>>>>>> hlouro@hortonworks.com> wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>> Ideally you should use the most recent stable release of
Storm,
>>>>>>>> which is 0.10. You can downloaded from here:
>>>>>>>> http://storm.apache.org/downloads.html
>>>>>>>>
>>>>>>>> The Address already in use is most likely caused by a background
>>>>>>>> process that is using that port. You can try finding and
kill the process
>>>>>>>>
>>>>>>>> ps -ef | grep -iE ‘zeromq|zmq’ may help you find the
PID.
>>>>>>>>
>>>>>>>> Thanks,
>>>>>>>> Hugo
>>>>>>>>
>>>>>>>> On Dec 9, 2015, at 8:48 AM, askr askor <askraskor@gmail.com>
wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>> version storm -0.8.2
>>>>>>>> sorry what do you mean by version of topologies and nodes
?
>>>>>>>>
>>>>>>>> i restarted storm again , but this error disappeared and
got
>>>>>>>> another
>>>>>>>> org.zeromq.ZMQException: Address already in use(0x62)
>>>>>>>>     at org.zeromq.ZMQ$Socket.bind(Native Method)
>>>>>>>>
>>>>>>>> i'm on ubuntu 14.04
>>>>>>>> what is your version of ubuntu do you have ?
>>>>>>>>
>>>>>>>> On Wed, Dec 9, 2015 at 6:38 PM, 임정택 <kabhwan@gmail.com>
wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>>> Could you share your Storm version?
>>>>>>>>> And could you check that all cluster nodes & topologies
are using
>>>>>>>>> same version?
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Best,
>>>>>>>>> Jungtaek Lim (HeartSaVioR)
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> 2015-12-09 23:57 GMT+09:00 askr askor <askraskor@gmail.com>:
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> can anybody help ?
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> On Wed, Dec 9, 2015 at 5:04 AM, askr askor <askraskor@gmail.com>
>>>>>>>>>> wrote:
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> i'm new to storm , i faced problem in worker
log file
>>>>>>>>>>> NIOServerCnxn [ERROR] Thread Thread[main,5,main]
died
>>>>>>>>>>> clojure.lang.ArityException: Wrong number of
args (3) passed to:
>>>>>>>>>>> worker$-main     at clojure.lang.AFn.throwArity(AFn.java:437)
    at
>>>>>>>>>>> clojure.lang.AFn.invoke(AFn.java:47)     at
>>>>>>>>>>> clojure.lang.AFn.applyToHelper(AFn.java:167)
    at
>>>>>>>>>>> clojure.lang.AFn.applyTo(AFn.java:151)     at
>>>>>>>>>>> backtype.storm.daemon.worker.main(Unknown Source)
 how can i fix it ?
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> --
>>>>>>>>> Name : 임 정택
>>>>>>>>> Blog : http://www.heartsavior.net / http://dev.heartsavior.net
>>>>>>>>> Twitter : http://twitter.com/heartsavior
>>>>>>>>> LinkedIn : http://www.linkedin.com/in/heartsavior
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>
>

Mime
View raw message