storm-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sam mohel <sammoh...@gmail.com>
Subject Re: Thread[main,5,main] died
Date Fri, 11 Dec 2015 00:16:46 GMT
i attached the files

On Fri, Dec 11, 2015 at 1:06 AM, sam mohel <sammohel5@gmail.com> wrote:

> yes it's the problem now i can send the files here in the next message
>
> On Fri, Dec 11, 2015 at 1:05 AM, sam mohel <sammohel5@gmail.com> wrote:
>
>>
>> On Thu, Dec 10, 2015 at 5:55 PM, Hugo Da Cruz Louro <
>> hlouro@hortonworks.com> wrote:
>>
>>> So this is the problem you are currently facing, right?
>>>
>>> org.zeromq.ZMQException: Address already in use(0x62)
>>>     at org.zeromq.ZMQ$Socket.bind(Native Method)
>>>
>>> Can you please share your log files and configurations in Dropbox or
>>> some online file sharing service.
>>>
>>> Thanks,
>>> Hugo
>>>
>>> On Dec 10, 2015, at 4:28 AM, askr askor <askraskor@gmail.com> wrote:
>>>
>>> i ran topology in the local cluster successfully but the problem with
>>> production mode , error still
>>>
>>> On Thu, Dec 10, 2015 at 8:54 AM, Hugo Da Cruz Louro <
>>> hlouro@hortonworks.com> wrote:
>>>
>>>> The output of the ps statement you show is fine. Are you running your
>>>> topology in local cluster? If not, you could try running in local cluster
>>>> first to see if the problem persists.
>>>>
>>>> What is the error that you are getting now?
>>>>
>>>>
>>>> On Dec 9, 2015, at 3:28 PM, askr askor <askraskor@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>> i'll try but do you see the long message , just i want to know pid of
>>>> the process that i should kill it and to kill it
>>>> i should use kill "pid" or wrong
>>>>
>>>> just i imported project using storm-0.8.2 so i need to run with the
>>>> version like him first
>>>>
>>>> i tried another version of storm -0.9.5 but got that it cannot bind
>>>> port 6703 and i tried to change port but same problem
>>>> i tried to change port range of ipv4 of local ports but problem still
>>>>
>>>> now i feel you can help me but please read my last message and look to
>>>> the result if there is anything wrong tell me ,Thanks
>>>>
>>>> On Thu, Dec 10, 2015 at 1:23 AM, Hugo Da Cruz Louro <
>>>> hlouro@hortonworks.com> wrote:
>>>>
>>>>> Yes, just try rebooting and restarting Storm and see what happens.
>>>>>
>>>>> Do you have any reason why you cannot upgrade to the latest version of
>>>>> Storm? It would be beneficial if you could upgrade, as we are constantly
>>>>> improving the product.
>>>>>
>>>>> On Dec 9, 2015, at 3:02 PM, askr askor <askraskor@gmail.com> wrote:
>>>>>
>>>>> thanks i'm sorry you mean that after execute the command and got pid
>>>>> of the process i should reboot then start storm again right ?
>>>>>
>>>>>
>>>>> last question in this point and many thanks for your patience
>>>>> pid of the process here
>>>>>
>>>>> user      5357  5276  0 00:43 pts/0    00:00:00 grep --color=auto -iE
>>>>> ‘zeromq’
>>>>>
>>>>> is 5357 because i got the result without details which this numbers
>>>>> denote
>>>>>
>>>>> Thanks again for your time
>>>>>
>>>>> On Thu, Dec 10, 2015 at 12:58 AM, Hugo Da Cruz Louro <
>>>>> hlouro@hortonworks.com> wrote:
>>>>>
>>>>>> Can you restart the machine? If there is any lingering process
>>>>>> rebooting will take care of it.
>>>>>>
>>>>>> you got command not found because the single quotation mark got
>>>>>> replaced by a similar but different character by the text editor.
 if you
>>>>>> use that same command replacing the single quotation marks with your
>>>>>> keyboard (instead of pasting) the command will work.
>>>>>>
>>>>>> To make sure you can also try
>>>>>>
>>>>>> ps -ef | grep -i zmq
>>>>>>
>>>>>> But reboot will help you be sure
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Dec 9, 2015, at 2:44 PM, askr askor <askraskor@gmail.com>
wrote:
>>>>>>
>>>>>> thanks i tried the command and got ps -ef | grep -iE ‘zeromq|zmq’
>>>>>> zmq’: command not found
>>>>>>
>>>>>> but tried this and got
>>>>>> user@user:~$ ps -ef | grep -iE ‘zeromq’
>>>>>> user      5357  5276  0 00:43 pts/0    00:00:00 grep --color=auto
-iE
>>>>>> ‘zeromq’
>>>>>>
>>>>>> please what should i do ?
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Wed, Dec 9, 2015 at 9:44 PM, Hugo Da Cruz Louro <
>>>>>> hlouro@hortonworks.com> wrote:
>>>>>>
>>>>>>> Ideally you should use the most recent stable release of Storm,
>>>>>>> which is 0.10. You can downloaded from here:
>>>>>>> http://storm.apache.org/downloads.html
>>>>>>>
>>>>>>> The Address already in use is most likely caused by a background
>>>>>>> process that is using that port. You can try finding and kill
the process
>>>>>>>
>>>>>>> ps -ef | grep -iE ‘zeromq|zmq’ may help you find the PID.
>>>>>>>
>>>>>>> Thanks,
>>>>>>> Hugo
>>>>>>>
>>>>>>> On Dec 9, 2015, at 8:48 AM, askr askor <askraskor@gmail.com>
wrote:
>>>>>>>
>>>>>>> version storm -0.8.2
>>>>>>> sorry what do you mean by version of topologies and nodes ?
>>>>>>>
>>>>>>> i restarted storm again , but this error disappeared and got
another
>>>>>>> org.zeromq.ZMQException: Address already in use(0x62)
>>>>>>>     at org.zeromq.ZMQ$Socket.bind(Native Method)
>>>>>>>
>>>>>>> i'm on ubuntu 14.04
>>>>>>> what is your version of ubuntu do you have ?
>>>>>>>
>>>>>>> On Wed, Dec 9, 2015 at 6:38 PM, 임정택 <kabhwan@gmail.com>
wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>> Could you share your Storm version?
>>>>>>>> And could you check that all cluster nodes & topologies
are using
>>>>>>>> same version?
>>>>>>>>
>>>>>>>> Best,
>>>>>>>> Jungtaek Lim (HeartSaVioR)
>>>>>>>>
>>>>>>>> 2015-12-09 23:57 GMT+09:00 askr askor <askraskor@gmail.com>:
>>>>>>>>
>>>>>>>>> can anybody help ?
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> On Wed, Dec 9, 2015 at 5:04 AM, askr askor <askraskor@gmail.com>
>>>>>>>>> wrote:
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> i'm new to storm , i faced problem in worker log
file
>>>>>>>>>> NIOServerCnxn [ERROR] Thread Thread[main,5,main]
died
>>>>>>>>>> clojure.lang.ArityException: Wrong number of args
(3) passed to:
>>>>>>>>>> worker$-main     at clojure.lang.AFn.throwArity(AFn.java:437)
    at
>>>>>>>>>> clojure.lang.AFn.invoke(AFn.java:47)     at
>>>>>>>>>> clojure.lang.AFn.applyToHelper(AFn.java:167)    
at
>>>>>>>>>> clojure.lang.AFn.applyTo(AFn.java:151)     at
>>>>>>>>>> backtype.storm.daemon.worker.main(Unknown Source)
 how can i fix it ?
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> --
>>>>>>>> Name : 임 정택
>>>>>>>> Blog : http://www.heartsavior.net / http://dev.heartsavior.net
>>>>>>>> Twitter : http://twitter.com/heartsavior
>>>>>>>> LinkedIn : http://www.linkedin.com/in/heartsavior
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>

Mime
View raw message