storm-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Hao Wang <hwan...@mmm.com>
Subject RE: Common for storm UI to not show emits?
Date Wed, 01 Jun 2016 02:01:13 GMT
It only displays numbers reached 20 at least, and increased per 20.


[cid:image003.png@01D1BBEC.8707B400]
Hao Wang | Head, Software R&D Dept, 3M Cogent Beijing
Traffic Safety and Security Division
Suite 708, Ideal Plaza, No.58, West Road North 4th Ring rd, Haidian District | Beijing, 100080
Office: +86 (10) 82551288-5131 | FAX: +86 (10) 82551289
hwang17@mmm.com<mailto:hsano3@cogentsystems.com> | www.3M.com/IdentityManagement<http://www.3m.com/>

From: Navin Ipe [mailto:navin.ipe@searchlighthealth.com]
Sent: 2016年5月31日 20:03
To: user@storm.apache.org
Subject: [EXTERNAL] Common for storm UI to not show emits?

Hi,
Screenshot:

[cid:image004.png@01D1BBEC.8707B400]
​I confirmed from the logs that all spouts were emitting and ack'ing. Strangely, the UI
doesn't show it. Moreover, Spout 1, 2 and 3 show no emissions but there are ack's. Is it common
for Storm to show results like this?
Here, 10 spouts emit to a bolt (which run as 4 tasks) via fieldsGrouping. The bolt ack's.
After each spout receives 20 ack's from the bolt, the spout emits to the bolt again using
allGrouping.

--
Regards,
Navin




3M security scanners have not detected any malicious content in this message.
Click here<https://spam.mmm.com:443/pem/pages/digestProcess/digestProcess.jsf?content=aedaaa864ecbae9425bd9f0fec3cc4baa0959ae20523b741424af0ff6ccdc730c6c4ff5fb22097b592aab29dac82584fe2bc968480472c3eaabba21033a097db11a5bbae84d10e1a556545982ab95098bea2122fdc521a91c1dce4ef9255fbd0412876d25c0b9f9fcc7f23363904a84a672a7c8cec8e8b690588a0338b0f59c59e2c19dcd14a0779>
to report this email as spam



Mime
View raw message