storm-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jacob Johansen <johansenj...@gmail.com>
Subject Re: Netty-Client - Returned channel was actually not established
Date Fri, 03 Jun 2016 20:24:03 GMT
Is the server the client is trying to connect to listening on the
port. (netstat command)

Is your DNS or host file correct?
Jacob Johansen


On Fri, Jun 3, 2016 at 3:13 PM, Matthew Lowe <githubpoixen@gmail.com> wrote:
> Giving this a bump, as its rather important.
>
> To be more specific, no traffic ever goes through the topology. As soon as
> it it started, the error will start.
> One time I left it overnight and it connected, but I am unsure how long this
> took to happen.
>
> And ideas would be great, thanks!
>
> On 03 Jun 2016, at 15:52, Matthew Lowe <githubpoixen@gmail.com> wrote:
>
> Hello all,
>
> I have just updated my cluster.xml to use some appenders that I made.
>
> I am now getting items like the following in the logs.
> I seems like given enough time (hours), it will eventually resolve and start
> to work.
>
> I am running storm 0.9.4
>
> 2016-06-03T13:46:28.825+0000 b.s.m.n.Client [ERROR] connection attempt 1 to
> Netty-Client-ip-xx.x.xx.xxx.eu-west-1.compute.internal/xx.x.xx.xxx:6700
> failed: java.lang.RuntimeException: Returned channel was actually not
> established
> 2016-06-03T13:46:28.826+0000 b.s.m.n.Client [INFO] connection attempt 2 to
> Netty-Client-ip-xx.x.xx.xxx.eu-west-1.compute.internal/xx.x.xx.xxx:6700
> scheduled to run in 103 ms
>
>

Mime
View raw message