struts-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Venkatesh Nagarajan (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (STR-3182) Problem with web page navigation
Date Mon, 02 Mar 2009 09:17:45 GMT
Problem with web page navigation
--------------------------------

                 Key: STR-3182
                 URL: https://issues.apache.org/struts/browse/STR-3182
             Project: Struts 1
          Issue Type: Bug
    Affects Versions: 1.1.0
         Environment: Unix (Sun Sparc), Weblogic 10.0
            Reporter: Venkatesh Nagarajan


Hi there,

We have an enterprise application that uses Struts 1.1. It works fine in Weblogic 8.1 application
server. When we deployed the application in Weblogic 10.0 application server, we faced an
issue with web page navigation. There are five web pages involved in a business process. We
are able to navigate through the first four web pages. But the navigation to the fifth page
probably fails. The fifth web page appears as a blank page which should not be the case. I
verified the contents of the ActionForward object that is retrieved using ActionMapping class'
 findForward(String) method in the Action class pertaining to the fourth page. It has the
right value for the path (URI). The following attributes seem to have correct values: redirect=false
and contextRelative=false.  It appears that Struts is unable to perform the navigation to
the fifth page. As I mentioned above, this problem does not happen when we deploy the application
in a Weblogic 8.1 application server.

Could you please let me know your thoughts?

Thank you.

Regards,
Venkatesh

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message