struts-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Niall Pemberton (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Issue Comment Edited: (STR-3201) tiles:insert not working for Wepshere 6.1
Date Mon, 08 Mar 2010 16:57:27 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/STR-3201?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=12842731#action_12842731
] 

Niall Pemberton edited comment on STR-3201 at 3/8/10 4:57 PM:
--------------------------------------------------------------

The location you have for Struts 1.2.9 is correct - that is the official archive. Someone
else reported the same type of problem downloading Struts 1.2.9 - but it works fine tor me
- see STR-3200. Seems that some company networks cause an issue.

I can't really suggest a workaround because I don't know really the cause of the issue. The
first step is to work out what the problem is. I found the following article on Tag Pooling
in Websphere:

http://www.ibm.com/developerworks/websphere/techjournal/0403_johnson/0403_johnson.html

... looks like you can "turn it off for  page". I would suggest trying that and see if your
problem is resolved. If it is then you can either do that OR you could patch the insert tag
with the latest code and use that. 

If that isn't the problem then you need to find out what is.

      was (Author: niallp):
    The location you have for Struts 1.2.9 is correct - that is the official archive. Someone
else reported the same type of problem downloading Struts 1.2.9 - but it works fine tor me
- see STR-3200. Seems that some company networks cause an issue.

I can't really suggest a workaround because I don't know really the cause of the issue. The
first step is to work out what the problem is. I found the following article on Tag Pooling
in Websphere:

... looks like you can "turn it off for  page". I would suggest trying that and see if your
problem is resolved. If it is then you can either do that OR you could patch the insert tag
with the latest code and use that. 

If that isn't the problem then you need to find out what is.
  
> tiles:insert not working for Wepshere 6.1
> -----------------------------------------
>
>                 Key: STR-3201
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/STR-3201
>             Project: Struts 1
>          Issue Type: Bug
>          Components: Tiles 1 Plugin
>    Affects Versions: 1.1.0
>         Environment: os: solaris 8, Application server: websphere 6.1
>            Reporter: Juby Jose
>            Priority: Critical
>
> The tiles:insert tag is not functional after migrating from Websphere 5 to websphere
6.1
> The interesting thing is if we duplicate the tiles:insert tag it is able to insert the
jsp page and everthing works fine..
> Thanks is advance 
> Regards
> Juby

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message