struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Craig R. McClanahan" <Craig.McClana...@eng.sun.com>
Subject Re: Can't get it running.
Date Tue, 13 Jun 2000 16:53:50 GMT
Kevin Duffey wrote:

> Hi Craig,
>
> > > <web-app>
> > >
> > >     <servlet>
> > >       <servlet-name>action</servlet-name>
> > >
> > <servlet-class>org.apache.struts.action.ActionServlet</servlet-class>
> > >       <load-on-startup>1</load-on-startup>
> > >     </servlet>
> > >
> >
> > You have neglected to include any of the servlet initialization
> > parameters for
> > the controller servlet.  This will cause you grief later,
> > although it did not
> > cause the particular message you received.  See the Javadocs
> > comments for the
> > init() method of ActionServlet.
>
> Actually, I did have those in there and still got the problem.
>
> > This is coming from the code at the beginning of the init method, which is
> > (ultimately) trying to load a ResourceBundle for
> > "org.apache.struts.action.ActionResources" (in the struts.jar file).  The
> > implication is that the servlet container you are running in might not be
> > implementing getResource() or getResourceAsStream() correctly.
> > What are you
> > trying this under?
>
> Orion app server. I saw a few others using Orion..not sure if they got it
> working or not. Any suggestions?

All I can think of is try putting "struts.jar" on the system class path instead
of in WEB-INF/lib -- Orion may use a different approach for that.

Have any other Orion users been successful (or not) using Struts?

Craig





Mime
View raw message