struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mary Hill <maryh...@umich.edu>
Subject Help with Frames
Date Thu, 01 Mar 2001 20:51:16 GMT
I must be missing something simple.  I have a jsp page which references
a set of frames.  Each frame has a jsp file which contains references to
struts tages.  The struts tags fail and I get exceptions - such as bean
does not exist, iterate tag is null....

The jsp pages work fine when not used as part fo the frame.  It is like
it is losing the session information.

the main jsp page has the following contents:

<%@ page language="java" errorPage="error.jsp" %>
<%@ taglib uri="/struts-bean.tld" prefix="sbean" %>
<%@ taglib uri="/struts-form.tld" prefix="sform" %>
<%@ taglib uri="/struts-logic.tld" prefix="slogic" %>
<%@ taglib uri="/struts-html.tld" prefix="shtml" %>
<%@ taglib uri="/umms.tld" prefix="umms" %>
<umms:checkLogon/>
<html>
<FRAMESET cols="20%,*">
        <FRAME SRC="reportList.jsp" name="REPORTLIST">
        <FRAME SRC="blankpage.jsp" name="REPORT">
</FRAMESET>
</html>

-------------------------------------------------------------------------------------

reportList.jsp has  the following contents:

<%@ page language="java" %>
<%@ taglib uri="/struts-bean.tld" prefix="sbean" %>
<%@ taglib uri="/struts-form.tld" prefix="sform" %>
<%@ taglib uri="/struts-logic.tld" prefix="slogic" %>
<%@ taglib uri="/struts-html.tld" prefix="shtml" %>
<%@ taglib uri="/umms.tld" prefix="umms" %>
<html>
<body>

<sform:errors/>

<h3 align="center">
Select a Report: </br>
<ul>
<slogic:iterate id="report" name ="reportForm" property="reportList"
type ="edu.umich.umms.dreams.Report">

      <li><a href=report.do?rptCd=<sbean:write name="report" property
="rptCd"/> ><sbean:write name="report" property ="rptDes"/></a>
      </li>

</slogic:iterate>
</ul>
</h3>
</body>
</html>
---------------------------------------------------------------------------------

The above jsp fails because the iterate doStartTag returns null.

What am I doing wrong?

Mime
View raw message