struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alok Garg" <a...@direct2s.com>
Subject Re: Images on a jsp page.
Date Thu, 31 Oct 2002 05:42:08 GMT
Thank God I am not the only one to face the problem.

No I am not using the Tomcat but I am using Jrun.

----- Original Message -----
From: "James Mitchell" <jmitchtx@telocity.com>
To: "Struts Users Mailing List" <struts-user@jakarta.apache.org>
Sent: Thursday, October 31, 2002 11:07 AM
Subject: RE: Images on a jsp page.


> Yes, you are experiencing 'why-I-switched-to-Tomcat-4.1.12' syndrome.
>
> Just kidding, sort of.
>
> I found 4.1.8 up to 4.1.10 flaky like what you've described.  Are you
using
> Tomcat?
>
> James Mitchell
> Software Engineer/Struts Evangelist
> http://www.open-tools.org
>
> "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm
not
> sure about the former."
> - Albert Einstein (1879-1955)
>
>
> > -----Original Message-----
> > From: Alok Garg [mailto:alok@direct2s.com]
> > Sent: Thursday, October 31, 2002 12:33 AM
> > To: Struts Users Mailing List
> > Subject: Images on a jsp page.
> >
> >
> > Hello ,
> >
> > I am facing problems in loading images in the jsp page. Sometimes
> > the image is clipped and when I do a refresh it is loaded
> > properly, sometimes the whole image in not present and if we do a
> > refresh it is displayed.
> > Can anybody help me with it.
> >
> > Alok
> >
>
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:
<mailto:struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail:
<mailto:struts-user-help@jakarta.apache.org>
>
>



--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:struts-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message