struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tuan H. Le" <tuan...@phsadc.com>
Subject RE: intermitten missing field value when submit to a Struts action????
Date Tue, 03 Dec 2002 01:43:28 GMT
Todd,

I'm using POST method in my form.

Thanks,
Tuan

-----Original Message-----
From: Todd Pierce [mailto:Todd.Pierce@hubbub.com.au]
Sent: Monday, December 02, 2002 5:22 PM
To: Struts Users Mailing List
Subject: RE: intermitten missing field value when submit to a Struts
action????


If you have something working consistently in one browser and consistently
not in another, it's likely to be an HTML problem. Are you submitting with a
GET or a POST method? If you're using GET, there's a known bug (fixed in IE
6) where parameter names can resolve to escape characters, e.g.
/someul.do?param=123&quote=456 will become /someul.do?param=123"e=456. Might
be something to do with that?



-----Original Message-----
From: Tuan H. Le [mailto:tuan.le@phsadc.com]
Sent: Tuesday, 3 December 2002 10:28 AM
To: Struts Users Mailing List
Subject: RE: intermitten missing field value when submit to a Struts
action????


Edgar,

Thanks for your replied. I also tried to set the action in a Struts form
bean and I got the same result. It worked fine with IE 6.0.

Thanks,
Tuan

-----Original Message-----
From: edgar [mailto:edgar@blue-moose.net]
Sent: Monday, December 02, 2002 3:25 PM
To: 'Struts Users Mailing List'
Subject: RE: intermitten missing field value when submit to a Struts
action????


This doesn't sound like a browser issue.  I would look elsewhere.

Edgar

-----Original Message-----
From: Tuan H. Le [mailto:tuan.le@phsadc.com] 
Sent: Monday, December 02, 2002 6:05 PM
To: 'Struts Users Mailing List (E-mail)'
Subject: intermitten missing field value when submit to a Struts
action????


Hi,

Has any one experienced a problem that I'm having with hidden input text
field? 

I have two different IE browser versions (5.5 and 6.0). For the IE 6.0,
it works fine when I get a hidden field value via

(String)request.getParameter( "action" );

But, for IE 5.5 version with the same code, some times it returns a null
value from the hidden field action.

Thanks,
Tuan







--
To unsubscribe, e-mail:
<mailto:struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:struts-user-help@jakarta.apache.org>


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:struts-user-help@jakarta.apache.org>


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:struts-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message