struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Karr, David" <David.K...@wamu.net>
Subject RE: [OT] JSP custom tags
Date Wed, 26 Mar 2003 00:37:34 GMT
Are you bringing down the server?  Can you look at the servlet code
generated from the JSP to see whether it is using the new code (you'd
only notice this if your change changed the tag interface in certain
ways).

> -----Original Message-----
> From: Becky Norum [mailto:bnorum@coe.neu.edu]
> 
> I've been beating my head against this problem for the last two hours;
> I'm hoping someone here can point me in the right direction.
> 
> I have created a custom tag in the class CheckOwnerTag .
> I have defined the custom tag in the tld file app.tld
> 
> Everything was working correctly until...
> 
> I tried to make changes in "CheckOwnerTag".  These changes are not
being
> reflected in the web application when deployed.  I'm using ant to
build
> the app; I tried deleteing the ant build directory and the directory
in
> my $TOMCAT_HOME/webapps and rebuilding - still the same error - my
> changes aren't there! (I made a change to an SQL statement and logged
> that statement).
> 
> Does anyone have a suggestion for where else Tomcat might be caching
> this tag?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message