struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bueno Carlos M <Carlos.M.Bu...@irs.gov>
Subject RE: Struts Tiles and UTF-8
Date Wed, 05 Mar 2003 21:52:14 GMT
Hey, Jim -- It sounds like your tiles-defs.xml and applications.properties
are in two different character sets. XML is by default UTF-8, and I'm
guessing your apps properties file is in iso-8859-2 or something like that.
Keep in mind this is a SWAG, but if you copy some characters from your
tiles-defs file into your properties file using a good, 8-bit-clean editor
like vi, those will come out ok.



-----Original Message-----
From: Jim Theodoridis [mailto:struts@tera.gr]
Sent: Wednesday, March 05, 2003 4:21 PM
To: Struts Users Mailing List
Subject: Struts Tiles and UTF-8


Hi.

I use PostgreSQL with UNICODE and Greek characters

when i display the data from struts without tiles everything is fine
The characters displays in greek from database and from
application.properties
without <%@ page contentType="text/html; charset=UTF-8" %>

The problem is when i tried to use tiles
then if i use <%@ page contentType="text/html; charset=UTF-8" %>
at classicLayout the characters from tiles-def.xml displayed fine but the
data and the characters from  application.properties displays as ????????

When i remove <%@ page contentType="text/html; charset=UTF-8" %> from
classicLayout then  the data and the characters from  application.properties
displays fine but the characters from tiles-def.xml displays as ????????

Whats happening?????






---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message