struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dom" <dom...@free.fr>
Subject Re: Unable to Run Struts based JSPs in WSAD 5.0.
Date Sat, 21 Jun 2003 18:22:22 GMT
I've got the same trouble with Eclipse 2.1 and JBoss 3.0.7

The reason was that my tag classes, inherited from the struts tags, were
included by mistake in the ejb jar file.

Dom
----- Original Message -----
From: "Tarun Dewan" <tarun.dewan@nucleussoftware.com>
To: "Struts Users Mailing List" <struts-user@jakarta.apache.org>
Sent: Friday, June 20, 2003 7:50 AM
Subject: Unable to Run Struts based JSPs in WSAD 5.0.


> Hi All,
>
> I'm currently using WSAD 5.0 and in my Web Project Struts jars are
available
> and it compiles fine. But when i try to execute the same in a server, i
get
> following error.
>
> [6/20/03 9:54:32:938 IST] 13ad2d27 WebGroup      E SRVE0026E: [Servlet
> Error]-[org/apache/struts/taglib/html/TextTag]:
> java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/struts/taglib/html/TextTag
>  at java.lang.ClassLoader.defineClass0(Native Method)
>  at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java(Compiled Code))
>  at
>
java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java(Compiled
> Code))
>
>
> If i add struts.jar in classpath of my server then while server is
starting
> i'm getting following error :
>
> [6/20/03 9:49:24:641 IST] 560dadde WebGroup      I SRVE0180I: [poclosWeb]
> [/POCLOSWeb] [Servlet.LOG]: action: Initializing configuration from
resource
> path /WEB-INF/struts-config.xml
> [6/20/03 9:49:24:672 IST] 560dadde SystemOut     O
resolveEntity('-//Apache
> Software Foundation//DTD Struts Configuration 1.1//EN',
> 'http://jakarta.apache.org/struts/dtds/struts-config_1_1.dtd')
> [6/20/03 9:49:24:672 IST] 560dadde SystemOut     O  Not registered, use
> system identifier
> [6/20/03 9:49:45:859 IST] 560dadde ServletInstan E SRVE0100E: Did not
> realize  init() exception thrown by servlet action:
> javax.servlet.UnavailableException: Input/output error reading
configuration
> from resource path /WEB-INF/struts-config.xml
>  at org.apache.struts.action.ActionServlet.init(ActionServlet.java:468)
>  at javax.servlet.GenericServlet.init(GenericServlet.java:258)
>  at
>
com.ibm.ws.webcontainer.servlet.StrictServletInstance.doInit(StrictServletIn
> stance.java:82)
>  at
>
com.ibm.ws.webcontainer.servlet.StrictLifecycleServlet._init(StrictLifecycle
> Servlet.java:147)
>  at
>
com.ibm.ws.webcontainer.servlet.PreInitializedServletState.init(StrictLifecy
> cleServlet.java:270)
>  at
>
com.ibm.ws.webcontainer.servlet.StrictLifecycleServlet.init(StrictLifecycleS
> ervlet.java:113)
>  at
>
com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletInstance.init(ServletInstance.java:17
> 5)
>  at javax.servlet.GenericServlet.init(GenericServlet.java:258)
>
>
> Eagerly waiting for any resolution for the above issue.
>
> Thanks & regards,
>
> Tarun Dewan.
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message