struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Piper, James D CECOM SEC EPS" <James.Pi...@mail1.monmouth.army.mil>
Subject RE: bean:define in weblogic 6.1 SP5
Date Mon, 23 Jun 2003 13:13:21 GMT
hmmm, looks like we both are having the same problems with bean:define in
WLS 6.1 sp5.  I posted about my problem on Friday titled: "problem with
bean:define and wls 6.1 sp5 when using include".   Same situation as you in
that after the define the script variable is not accessible. (I didn't have
my problem with SP4, and I don't have my problem on Jboss/Tomcat either).

I am thinking it is a SP5 bug, I am going to try and contact BEA today.

- Jim Piper

-----Original Message-----
From: Nicolas De Loof [mailto:nicolas.deloof@cgey.com]
Sent: Monday, June 23, 2003 4:58 AM
To: Struts Users Mailing List
Subject: Re: bean:define in weblogic 6.1 SP5


As extra info, it works fine on Weblogic 6.1 SP3. It looks like a WLS bug.

Nico.

> Hi all,
>
> I got some troubles with Struts bean:define tag on Weblogic 6.10 SP5 :
> In generated java code for JSP no "script variable" is defined for
bean:define tags (it works well on tomcat).
>
> for example <bean:define id="doLink" value="false" type="String"/>
> doesn't declare a "String doLink" local variable in generated java (and I
get some errors when using <%= doLink %> as
> another tag attribute).
>
> In the same JSP I use <tile:useAttribute> and <bean:struts> and it works
well (local variable is declared in generated
> java code).
>
> Any suggestion ?
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message