struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Suzette Daniel <sdan...@waca.com>
Subject RE: IPlanet 6 SP2 and Struts 1.1 with templates TLD
Date Wed, 23 Jul 2003 12:51:50 GMT
Hi Philippe,

Your declaration that you listed below seems correct I don't think that the
problem. What does your "jsp/siteTemplate.jsp" look like?


-----Original Message-----
From: Philippe Van Der Gucht [mailto:philippe.vandergucht@uniway.be] 
Sent: Wednesday, July 23, 2003 8:46 AM
To: Struts Users Mailing List
Subject: Re: IPlanet 6 SP2 and Struts 1.1 with templates TLD


Suzette Daniel wrote:
> I think this is a mapping error. Did you map "/tags/struts-template" 
> to "/WEB-INF/struts-template.tld" in your web.xml? If you didn't then 
> your inclide won't work.

I did.

   <taglib>
     <taglib-uri>/tags/struts-template</taglib-uri>
     <taglib-location>/WEB-INF/tld/struts-template.tld</taglib-location>
   </taglib>

> It should be:
> <%@ taglib uri="/WEB-INF/struts-template.tld" prefix="template" %>

Are you sure about this? Shouldn't the mapping from web.xml be in there?


Greetings,
Philippe.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message