struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "ZYD" <eljavan...@hotmail.com>
Subject Re: setting DataSource
Date Mon, 03 Nov 2003 03:06:43 GMT
Did you solved this problem? 
what's wrong with it? I didn't get load exceptions


----- Original Message ----- 
From: "Funicelli Aldo" <aldo.funicelli@genialloyd.it>
To: "'struts user'" <struts-user@jakarta.apache.org>
Sent: Monday, October 13, 2003 10:41 PM
Subject: setting DataSource


> Using struts 1.1 I'm able to set a DataSource correctly.
> In struts-config.xml I use:
> 
> <data-sources>
>   <data-source>
>   <set-property property= "autoCommit" value= "false"/>
>     <set-property value="true" property="autoCommit" />
>     <set-property value="Alnitak Data Source" property="description" />
>     <set-property value="oracle.jdbc.driver.OracleDriver"
> property="driverClass" />
>     <set-property value="10" property="maxCount" />
>     <set-property value="2" property="minCount" />
>     <set-property value="GL_DYNAMO" property="user" />
>     <set-property value="GL_DYNAMO" property="password" />
>     <set-property value="jdbc:oracle:thin:@ALNITAK:1521:GL" property="url"
> />
>   </data-source>
> </data-sources>
> 
> With struts 1.1. el, I get a startup configuration error  (which blocks the
> application):
> 
> StandardContext[/rr_lesson_3]: Servlet /rr_lesson_3 threw load() exception:
> javax.servlet.ServletException: Servlet.init() for servlet action threw
> exception javax.servlet.ServletException: Servlet.init() for servlet action
> threw exception
> 
> Does anyone know why?
> Thanks
> Aldo Funicelli
> 
> 
> 
Mime
View raw message