struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "draegoon Z" <draego...@hotmail.com>
Subject Tiles, insert - no output
Date Mon, 02 Feb 2004 10:12:10 GMT
Hey guys, need some help:

THE LAYOUT:

<%@ taglib uri="/WEB-INF/struts-tiles.tld" prefix="tiles"%>

<div id="<tiles:insert attribute="style" flush="true" />">

          <tiles:insert attribute="header" flush="true" />

          <tiles:insert attribute="body" flush="true" />
</div>

THE DEFINITIONS:

<definition name="tile.info_box.main" 
path="/dz_white/resources/info_box.jsp" />

  <definition name="tile.info_box.home1" extends="tile.info_box.main">
   <put name="header" value="Only the best..." direct="true" />
    <put name="body" value="/dz_white/resources/info_box_content/home1.jsp" 
type="page"/>
<put name="style" value="info_box_home" direct="true"/>
  </definition>

  <definition name="tile.info_box.service1" extends="tile.info_box.main">
   <put name="header" value="Services that we currently offer..." 
direct="true" />
    <put name="body" 
value="/dz_white/resources/info_box_content/service1.jsp" type="page"/>
<put name="style" value="info_box_service1" direct="true"/>
  </definition>

  <definition name="tile.info_box.service2" extends="tile.info_box.main">
   <put name="header" value="Services we will soon be offering..." 
direct="true" />
    <put name="body" 
value="/dz_white/resources/info_box_content/service2.jsp" type="page"/>
<put name="style" value="info_box_service2" direct="true"/>
  </definition>

THE FIRST PAGE:

<%@ taglib uri="/WEB-INF/struts-tiles.tld" prefix="tiles"%>

<div class="main">
  <tiles:insert definition="tile.info_box.home1" flush="true" />
</div>

THE SECOND PAGE:

<%@ taglib uri="/WEB-INF/struts-tiles.tld" prefix="tiles"%>

<div class="main">
  <tiles:insert definition="tile.info_box.service1" flush="true" />
  <br>
  <tiles:insert definition="tile.info_box.service2" flush="true" />
</div>

THE PROBLEM:

The layout table is only showing content from the "body" attribute in the 
first page.
In the second page, no output from body but no error either.
There is output from the "header" and "style" attributes, so I know it's 
seeing my definitions.

Is it something to do with the way a JSP is included?

_________________________________________________________________
What are the 5 hot job markets for 2004? Click here to find out. 
http://msn.careerbuilder.com/Custom/MSN/CareerAdvice/WPI_WhereWillWeFindJobsIn2004.htm?siteid=CBMSN3006&sc_extcmp=JS_wi08_dec03_hotmail1


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: struts-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: struts-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message