struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Martin, Jose (Exchange)" <J...@bear.com>
Subject resource file configuration
Date Tue, 06 Apr 2004 16:03:31 GMT
I'm having a problem with using :
<bean:message> tag.
the message from the resource file is not displayed.

In the log file I see:
 [INFO] PropertyMessageResources - -Initializing, config='org.apache.struts.util.LocalStrings',
returnNull=true
[INFO] PropertyMessageResources - -Initializing, config='org.apache.struts.action.ActionResources',
returnNull=true
[INFO] PropertyMessageResources - -Initializing, config='com.bear.trs.support.ApplicationResources_us',
returnNull=true

[INFO] PropertyMessageResources - -Initializing, config='org.apache.struts.taglib.html.LocalStrings',
returnNull=true
[INFO] PropertyMessageResources - -Initializing, config='org.apache.struts.util.LocalStrings',
returnNull=true
[INFO] PropertyMessageResources - -Initializing, config='org.apache.struts.taglib.html.LocalStrings',
returnNull=true

this is how I setup Message Resources in struts-config.xml:
    <message-resources
            factory="org.apache.struts.util.PropertyMessageResourcesFactory"
            key="org.apache.struts.action.MESSAGE"
            null="false"
            parameter="com.bear.trs.support.ApplicationResources_us"/>

Any ideas what could be wrong?




***********************************************************************
Bear Stearns is not responsible for any recommendation, solicitation, 
offer or agreement or any information about any transaction, customer 
account or account activity contained in this communication.
***********************************************************************


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message