struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hibbs, David" <David.Hi...@ANICO.com>
Subject RE: Struts 1.1 / WebSphere 5.1 logging
Date Fri, 18 Jun 2004 19:19:53 GMT
Yeah.  WAS 5.0 is not particularly friendly to commons-logging because it
uses it internally.  Hence, it wants to use its own configuration.  There
are work arounds (none good) of course...  IBM's documentation:

http://www-1.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg27004610

David Hibbs, ACS
Staff Programmer / Analyst
American National Insurance Company

> -----Original Message-----
> From: Pingili, Madhupal [mailto:MPingili@BBandT.com]
> Sent: Friday, June 18, 2004 9:50 AM
> To: 'Struts Users Mailing List'
> Subject: Struts 1.1 / WebSphere 5.1 logging
> 
> 
> 
> I have a web application developed with Struts 1.1 running on 
> WebSphere
> 4.0.4 successfully.
> Now, if I deploy the same app on WebSphere 5.1, there is no log file
> created.
> I am using commons-logging.properties:
> org.apache.commons.logging.Log=org.apache.commons.logging.impl
> .Log4JLogger
> 
> and log4j.properties with 2 rolling file appenders to create 
> 2 log files.
> 
> Has anyone come across the logging issues when porting the web app to
> WebSphere 5.1?
> 
> Any help or links to resources is appreciated.
> 
> 
> Reddy Pingili
> 
> 
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message