struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Veera Sivakumar" <vsivaku...@rm.com>
Subject how to disable struts connection pooling logs
Date Fri, 09 Jul 2004 08:01:32 GMT
Hi,
I have web application developed on struts 1.1 , deployed on Tomcat 4.1.
We use Postgres as backend database. We also use Struts connection pooling mechanism.
The problem I am facing is the following entries in the stderr.log file.
 
Jul 9, 2004 9:13:59 AM org.apache.struts.legacy.GenericDataSource getConnection
INFO:   getConnection()
Jul 9, 2004 9:13:59 AM org.apache.struts.legacy.GenericDataSource getConnection
INFO:    Check for timeout, activeCount=2, useCount=0
Jul 9, 2004 9:13:59 AM org.apache.struts.legacy.GenericDataSource getConnection
INFO:    Found available connection
Jul 9, 2004 9:13:59 AM org.apache.struts.legacy.GenericDataSource getConnection
INFO:    Return allocated connection, activeCount=2, useCount=1
Jul 9, 2004 9:13:59 AM org.apache.struts.legacy.GenericDataSource returnConnection
INFO:   releaseConnection(), activeCount=2, useCount=0

 
My  log file is getting filled with these entries quickly. 
I want the above logs not to be written in the log file.
I have kept the debug option '0' in server.xml for my app ..
 
<Context path="/qca" docBase="qca" debug="0" swallowOutput="true">
 
Also, I have modified my web.xml for my app to set the debug=0
 
<servlet>
    <servlet-name>action</servlet-name>
    <servlet-class>org.apache.struts.action.ActionServlet</servlet-class>
    <init-param>
      <param-name>application</param-name>
      <param-value>qca.aps.resources.ApplicationResources</param-value>
    </init-param>
    
    <init-param>
      <param-name>config</param-name>
      <param-value>/WEB-INF/struts-config.xml</param-value>
    </init-param>
    <init-param>
      <param-name>debug</param-name>
      <param-value>0</param-value>
    </init-param>
    <init-param>
      <param-name>detail</param-name>
      <param-value>0</param-value>
    </init-param>
 
I am still getting these logs in my log file. Can any one help me what else I have to set
to stop these connection pooling entries in log file.
 
Thanks in advance
 
Shiva
 
Visit our website at http://www.rm.com

This message is confidential.  You should not copy it
or disclose its contents to anyone.  You may use and apply the information
only for the intended purpose.  Internet communications are not secure and
therefore RM does not accept legal responsibility for the contents of this
message.  Any views or opinions presented are only those of the author and
not those of RM.  If this email has come to you in error please delete it
and any attachments.  Please note that RM may intercept incoming and
outgoing e-mail communications.

This email has been scanned for viruses by Trend ScanMail.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, 7-Bit, 0 bytes)
View raw message