struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rodolfo García Esteban/CYII" <rgarciaeste...@cyii.es>
Subject Re: Problems using JSTL with struts
Date Mon, 28 Mar 2005 06:15:56 GMT
It was de web-app descriptor, that you say in your first response thank 
you
________________________
Rodolfo García Esteban
Canal Isabel II
División de Aplicaciones Técnicas
C/ Santa Engracia, 125
Edificio 8
Tel. 91 545 10 00 - Ext. 2128
Fax. 91 545 14 41
_______________________




Tom Ziemer <t.ziemer@dkfz-heidelberg.de>
23/03/2005 09:14
Por favor, responda a "Struts Users Mailing List"

 
        Para:   Struts Users Mailing List <user@struts.apache.org>
        cc:     (cco: Rodolfo García Esteban/CYII)
        Asunto: Re: Problems using JSTL with struts


Hi again!

Maybe you can try to deploy the (jstl) standard-examples.war from the 
jakarta project. If that doesn't work, your appserver is causing this 
problem.

If these examples work, compare your web.xml to the one from the 
standard-examples.war. I am quite sure it's just a little mistake in 
your configuration that is responsible for this error.

Hope this helps,

Tom

Rodolfo García Esteban/CYII wrote:
> I have done that and I keep having the same problem. I'm completly 
loose.
> ________________________
> Rodolfo García Esteban
> Canal Isabel II
> División de Aplicaciones Técnicas
> C/ Santa Engracia, 125
> Edificio 8
> Tel. 91 545 10 00 - Ext. 2128
> Fax. 91 545 14 41
> _______________________
> 
> 
> 
> 
> Tom Ziemer <t.ziemer@dkfz-heidelberg.de>
> 18/03/2005 11:00
> Por favor, responda a "Struts Users Mailing List"
> 
> 
>         Para:   Struts Users Mailing List <user@struts.apache.org>
>         cc:     (cco: Rodolfo García Esteban/CYII)
>         Asunto: Re: Problems using JSTL with struts
> 
> 
> Hi,
> 
> I had a similar problem. What I did was:
> a) put jstl.jar and standard.jar in WEB-INF/lib
> b) modify your web.xml - it should start with this line:
> 
> <web-app xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/j2ee" 
> xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" 
> xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/j2ee web-app_2_4.xsd" 
> version="2.4">
> 
> When I used my "old" web.xml with "web-app_2_2.dtd", it didn't work. Can 

> anybody explain this?
> 
> Regards,
> 
> Tom
> 
> Rodolfo García Esteban/CYII wrote:
> 
>>Hi,
>>
>>I have a little application done with struts 1.2 and hibernate 2.1, I 
> 
> want 
> 
>>to migrate it to JSTL 2.0, and struts-EL. I have done the next:
>>
>>1. Install jstl, adding to the WEB-INF/lib jstl.jar 
>>2. Writing in the pages then taglib clause to import the tags.
>>
>>But I have the next problems.
>>
>>1 when I do <c:set > for get the actionForm return null, I can manage 
> 
> the 
> 
>>form.
>>2. when I do <c:out  value=${xxxx}....,  in then web I don't see then 
>>content of xxxx, I see as a literal "${xxxx}".
>>
>>Has somebody use JSTL and Struts-EL with Struts 1.2? Do somebody knows 
> 
> the 
> 
>>solution for my problem?
>>
>>I would apreciatte any help
>>
>>Best regards
>>
>>Rodolfo
>>
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
> 
> 
> 
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org




Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message