struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Hermod Opstvedt <her...@opstvedt.com>
Subject SV: SV: SV: [Shale] Backingbean beeing created twice -Solved!!!!
Date Sat, 01 Apr 2006 13:02:42 GMT
Hi

This is the reason I was seeing to Threads when debugging. The second thread
is a new request from the browser get the image resource. For some reason
Shale/Clay or MyFaces is trying to handle this instead of letting the
container serve it.

Med vennlig hilsen
Hermod Opstvedt
Webmaster
Seiling.org/Norlys.org


-----Opprinnelig melding-----
Fra: Hermod Opstvedt [mailto:hermod@opstvedt.com] 
Sendt: 1. april 2006 14:19
Til: 'Struts Users Mailing List'; hermod@opstvedt.com
Emne: SV: SV: SV: [Shale] Backingbean beeing created twice -Solved!!!!

Hi

This is what makes things go wrong : 

<img src="" alt="" width="107" height="66" />

In my template I have som mockup html code that gets excluded by Clay
because of the allowBody=false. Within the mockup html I have the above
image.

This can be reproduced by creating an empty clay html template, and then run
once with the empty template and once with the above in it. The backing bean
will be instatiated once with empty content, and twice with the image on it.


Hermod


-----Opprinnelig melding-----
Fra: Hermod Opstvedt [mailto:hermod@opstvedt.com] 
Sendt: 1. april 2006 13:50
Til: 'Struts Users Mailing List'; hermod@opstvedt.com
Emne: SV: SV: SV: [Shale] Backingbean beeing created twice - Almost solved!

Hi

It seems that this might be a problem with Clay. I created a brand new web
project, and got it working so that it showed a page with Hello on it, and
with a corresponding backing bean, which was being called once. Then I
replaced the "empty" template with the one that I have been using, and voila
my backing bean is suddenly being instantiated twice.

Next step was to start to strip this down, eliminating any possible culprit.
So all clay replacement symbols where removed first, then all meta tags,
then all javascript an stylesheet imports. Still my backing bean is being
instantiated twice. So now I had come so far that I was left with just a
straight forward page with only html tags on it. Still being instantiated
twice. So drastic measures had to be taken - Strip away all except a basic
html-head-body with nothing in it. VOILA - Backing bean is being
instantiated once again.

So now I am going to rebuild the page with the html content, bit by bit
until I can see where it is going wrong.

Hermod


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message