struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Eduardo Kortright" <ekortri...@gmail.com>
Subject Re: AJAX div loads local URL but not remote one
Date Sat, 07 Apr 2007 23:59:00 GMT
Sorry about that... cut and paste went crazy on me; let me try again.  Here
is the JSP again:

<%@ page language="java" contentType="text/html;
charset=ISO-8859-1" pageEncoding="ISO-8859-1"%>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "
http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<%@ taglib prefix="s" uri="/struts-tags" %>
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">
 <title>Welcome</title>
 <s:head theme="ajax"/>
</head>
<body>
 <hr/>
 <s:div theme="ajax" id="search" href="
http://localhost:8080/Struts2-tutorial1/">
  Local page goes here.
 </s:div>
 <hr/>
 <s:div theme="ajax" id="live365" href="http://www.google.com"
  loadingText="Please wait . . ." errorText="Sorry, can't load remote page">
  Remote page goes here.
 </s:div>
 <hr/>
</body>
</html>


On 4/7/07, Eduardo Kortright <ekortright@gmail.com> wrote:
>
> Hi all,
>
> I'm trying to learn how to use AJAX, but I'm having some trouble.  In the
> JSP below, the first <s:div/> loads the URL just fine, but the second
> <s:div/> simply displays "Loading..." and stays that way forever.  IE
> displays "Error on page" in the status bar when it is (apparently) trying to
> contact the server, then "Done".  Is there anything that needs to be done
> differently for a remote URL?
>
> Thanks.
>
> --
> Eduardo
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message