struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From nauke. <nau...@gmail.com>
Subject Re: Strange Behaviour in FireFox3
Date Fri, 01 Aug 2008 00:30:46 GMT
Hi,

This is how I fixed it:

1. open the struts2-core-2.0.11.jar file
2. extract template\simple\head.ftl
3. edit it and set the debugAtAllCosts attribute to false
4. replace that file in the jar

Thanks Markus!

Nicole
On Thu, Jul 31, 2008 at 5:03 PM, nauke. <nauke0@gmail.com> wrote:

>  ohh thank you thank you sooo much!
> I'm about to go home now but I'll try it out first thing tomorrow and let
> you all know how it went!
>
> thanks again,
> nicole
>
>   On Thu, Jul 31, 2008 at 4:57 PM, Markus Stauffer <
> markus.stauffer@gmail.com> wrote:
>
>> I had the exact same problem.
>>
>> Turns out it is a problem in dojo 0.4.0 that is shipped with struts2.
>> I include my own build of dojo to solve the problem.
>>
>>
>> kind regards
>> --
>> Markus Stauffer
>>
>> On 7/31/08, nauke. <nauke0@gmail.com> wrote:
>> > Hi all,
>> >
>> > Was really not sure which mailing list to post to ...
>> >
>> > I have a java application that uses struts 2 (actions, etc).
>> > Every time I access a page (which goes through an action), my browser
>> gets
>> > to that page, but then it "skips" (for want of a better term) onto a
>> blank
>> > page (with the URL intact).
>> >
>> > I am using JBoss 4.2.2 GA.
>> >
>> > This problem only occurs with FireFox version 3.0.1 (the latest
>> version).
>> > It does not occur with FireFox version 2.0.0.16, Internet Explorer or
>> > Safari.
>> >
>> > Has anyone had this problem?
>> >
>> > Cheers
>> >
>>
>>
>> --
>> Markus Stauffer
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
>> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>>
>>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message