struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Paul Benedict <pbened...@apache.org>
Subject Re: Struts HTML taglib vs. Standard HTML tags
Date Sun, 06 Dec 2009 06:42:46 GMT
Did you check your server logs? I bet the problem is the taglib uri.

See the TLD URIs section:
http://wiki.apache.org/struts/StrutsUpgradeNotes12to13

Paul

On 12/4/2009 1:41 PM, davargas123 wrote:
>
> When I change the standard HTML tags of my .jsp page into the Struts tags,
> the page loads up completely blank, aside from what is loaded by the
> tiles-def. What could be causing this? I'm thinking that's why my page
> doesn't submit data to the actionform, but I don't see why it wouldn't be
> rendering the struts tags at all. For instance, if I even add ONE struts tag
> in the middle of my working code that isn't the html:form tag, the entire
> jsp page will not be rendered at all. It's driving me nuts, I've been
> working on figuring this out for far too long and would greatly appreciate
> some input.
>
>
> ---------------------------JSP---------------------------------------
> <%@taglib uri="/taglib/struts-html" prefix="html"%>
> <%@taglib uri="/taglib/struts-bean" prefix="bean"%>
> <%@page import="com.thomson.west.pubrec.optout.ui.servlet.SSNLookupAction"
> %>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message