struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dan Vargas <davargas...@gmail.com>
Subject Re: Struts HTML taglib vs. Standard HTML tags
Date Mon, 07 Dec 2009 14:39:22 GMT
Dec 7, 2009 8:14:39 AM
com.thomson.west.pubrec.optout.ui.servlet.FindRequestResetAction execute
FINE: enter
Dec 7, 2009 8:14:44 AM
com.thomson.west.pubrec.optout.ui.servlet.SSNLookupResetAction execute
FINE: enter
Dec 7, 2009 8:14:50 AM com.thomson.west.pubrec.optout.sys.PrivacyEncryptor
initialize
SEVERE: euid is: 73B1BE33AB1853D6874AAF0A5A567DA8
Dec 7, 2009 8:14:50 AM com.thomson.west.pubrec.optout.sys.PrivacyEncryptor
initialize
SEVERE: epwd is: C2131A05B24DC7B9920DB3D8243A6849

This is what I get from the from the server log when I try submitting my
form. I don't understand the euid or epwd parts, other than that they are
erroneous.

On Sun, Dec 6, 2009 at 10:38 PM, Dan Vargas <davargas123@gmail.com> wrote:

> One of the most confusing things about it is that I can insert just one
> <html:text> tag, for instance, into the fully functional(as far as being
> rendered correctly) page, and then it just fails to render any of my jsp
> page, not just the text area defined by the struts tag.
>
>
> On Sun, Dec 6, 2009 at 3:54 AM, davargas123 <davargas123@gmail.com> wrote:
>
>>
>> I did check those to see if they had anything to do with it, but those
>> aren't
>> the problem. I literally copied them straight from another page in the
>> same
>> web app that I'm adding my page to. The page I'm doing is part of a larger
>> web app that already has a number of jsp pages which include struts tags
>> and
>> work perfectly fine, but when I use the tags I totally lose all of the
>> rendering. It's very odd, and I don't understand how I'm running into this
>> problem based on what I've been reading about how to make your jsp pages
>> and
>> use strugs tags.
>>
>>
>>
>> Paul Benedict-2 wrote:
>> >
>> > Did you check your server logs? I bet the problem is the taglib uri.
>> >
>> > See the TLD URIs section:
>> > http://wiki.apache.org/struts/StrutsUpgradeNotes12to13
>> >
>> > Paul
>> >
>> > On 12/4/2009 1:41 PM, davargas123 wrote:
>> >>
>> >> When I change the standard HTML tags of my .jsp page into the Struts
>> >> tags,
>> >> the page loads up completely blank, aside from what is loaded by the
>> >> tiles-def. What could be causing this? I'm thinking that's why my page
>> >> doesn't submit data to the actionform, but I don't see why it wouldn't
>> be
>> >> rendering the struts tags at all. For instance, if I even add ONE
>> struts
>> >> tag
>> >> in the middle of my working code that isn't the html:form tag, the
>> entire
>> >> jsp page will not be rendered at all. It's driving me nuts, I've been
>> >> working on figuring this out for far too long and would greatly
>> >> appreciate
>> >> some input.
>> >>
>> >>
>> >> ---------------------------JSP---------------------------------------
>> >> <%@taglib uri="/taglib/struts-html" prefix="html"%>
>> >> <%@taglib uri="/taglib/struts-bean" prefix="bean"%>
>> >> <%@page
>> >> import="com.thomson.west.pubrec.optout.ui.servlet.SSNLookupAction"
>> >> %>
>> >
>> > ---------------------------------------------------------------------
>> > To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
>> > For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>> >
>> >
>> >
>>
>> --
>> View this message in context:
>> http://old.nabble.com/Struts-HTML-taglib-vs.-Standard-HTML-tags-tp26636386p26663145.html
>> Sent from the Struts - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
>> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>>
>>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message