struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bhaarat Sharma <bhaara...@gmail.com>
Subject Re: Disappearing Labels
Date Fri, 21 May 2010 03:31:38 GMT
Thanks for clarifying. I will try stuff and get back

On Thu, May 20, 2010 at 11:24 PM, Cimballi <cimballi@cimballi.net> wrote:

> I recommend you to try to deploy both applications on separate
> servers, as the guy did in your link, and see if you still have the
> problem.
> For sure the s:text in Struts uses Xworks.
>
> Cimballi
>
>
> On Thu, May 20, 2010 at 10:10 PM, Bhaarat Sharma <bhaarat.s@gmail.com>
> wrote:
> > Hi,
> >
> > Have not tried that yet.  We can not try that because of this error on
> > glassfish.
> http://www.mail-archive.com/user@struts.apache.org/msg76893.html
> > having multiple wars in an ear.  this causes wars and ears to not get
> > deployed.
> >
> > I fail to understand why this would happen couple hours after the restart
> > when other ppl start doing their work on other war's.  what could be
> causing
> > the labels to just intermittently disappear?
> >
> > Can someone confirm that Xworks.jar is utilized when getting labels in
> code
> > like <s:text name="mylabelname.one"/> ?
> >
> > On Thu, May 20, 2010 at 10:44 PM, Cimballi <cimballi@cimballi.net>
> wrote:
> >
> >> Did you try putting the xworks jar in each project ? I am not sure but
> >> I don't think you can share it.
> >>
> >> Cimballi
> >>
> >>
> >> On Thu, May 20, 2010 at 9:18 PM, Bhaarat Sharma <bhaarat.s@gmail.com>
> >> wrote:
> >> > We have a weird problem with multiple Struts2 wars deployed on same
> >> > GlassFish server.  These wars share the Xworks.jar file and have their
> >> own
> >> > copy of struts2-core jar files in WEB-INF/lib
> >> >
> >> > Problem we are experiencing is that once the server is restarted
> >> everything
> >> > is ok but after couple of hours of people going into their own
> >> applications
> >> > and doing regular work we notice that one application starts seeing
> >> lables
> >> > issues.
> >> >
> >> > In this applications struts.properties the following is defined:
> >> > struts.custom.i18n.resources=labelsfile1,labelsfile2
> >> >
> >> > They use labels in their jsps like so:
> >> > <s:text name="somelabelin.labelsfile1"/>
> >> >
> >> > When the error happens...instead of seeing the actual text
> corresponding
> >> to
> >> > that value...we start seeing the label name. So in this case we see
> >> > "somelabelin.labelsfile1" on the front end.
> >> >
> >> > This issue again goes away after the server is restarted.
> >> >
> >> > Anyone has any hint on what could be causing this?  could other war's
> be
> >> > overwriting this war's labels configuration? could devMode being true
> in
> >> > some war's struts.properties file be causing this issue?
> >> >
> >> > I'd appreciate any hints.
> >> >
> >>
> >>
> >>
> >> --
> >> Cimballi
> >> JAVA J2EE Freelance
> >> http://cimballi.elance.com/
> >>
> >> ---------------------------------------------------------------------
> >> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> >> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
> >>
> >>
> >
>
>
>
> --
>  Cimballi
> JAVA J2EE Freelance
> http://cimballi.elance.com/
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message