struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave Newton <davelnew...@gmail.com>
Subject Re: Struts2 (caching, valuestack, etc...) problem
Date Mon, 04 Jun 2012 21:06:44 GMT
In general a DAO *would* be a singleton, though.

On Mon, Jun 4, 2012 at 5:03 PM, Omar Ngarigari <ngarigarius@yahoo.com>wrote:

> Just thought it would be good idea to update everyone here, I finally
> figured it out what was my problem. I was using spring in my DAO with
> @Service and @Autowired annotations. Apparantely, these annotation are
> singleton by default. I added @Scope("prototype") and everything works as
> expected. Thanks Maurizio and Chris for your help.
>
> Thanks,
>
>
> ________________________________
>  From: Maurizio Cucchiara <mcucchiara@apache.org>
> To: Struts Users Mailing List <user@struts.apache.org>; Omar Ngarigari <
> ngarigarius@yahoo.com>
> Sent: Monday, June 4, 2012 2:42 PM
> Subject: Re: Struts2 (caching, valuestack, etc...) problem
>
> Are you using spring plugin?
> Looks like you are using a previous initialized instance of your action
> class.
> If yes, ensure that the scope is prototype and not the default one (which
> is singletone)
>
> Sent from my mobile device, so please excuse typos and brevity.
>
> Maurizio Cucchiara
> Il giorno 04/giu/2012 20.10, "Omar Ngarigari" <ngarigarius@yahoo.com> ha
> scritto:
>
> > Hi All,
> >
> > I have developed an application using struts2.3.1.2, but I
> > am experiencing a weird situation that I have bumping my head for a week
> > now, but It does not go away.
> >
> > Scenario 1 - I have a query page (jsp) where I have to query database
> > based on the quarter date an input. If I entered a quarter that does not
> > have data in the database, I receive an appropriate error message saying
> > there is no record found. (That is fine!).
> >
> > Scenario 2 - On the same query page,  I entered a quarter date that has
> > record in the database, then a report is generated. (That is fine!)
> >
> > Scenario 3 - This is where I am having problem. I click on the back
> button
> > of the IE browser to navigate from the report page back to the query
> page,
> > and at the query page, I entered the same quarter date that I entered at
> > the scenario 1, I get the report that was generated on scenario2 rather
> > than error message as scenario1.
> >
> > I have searching all over the place, but not luck. I would appreciate any
> > help or clue to the problem.
> >
> > Thanks,
> >
> > Omar N.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message