struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeff Black <jeffrey.bl...@yahoo.com>
Subject Re: [Struts 2] How do I migrate an action with no result name to an annotation?
Date Fri, 02 Nov 2012 20:30:25 GMT
John:

Give the Convention Plugin documentation a look: 


http://struts.apache.org/2.3.1/docs/convention-plugin.html

Jeff



________________________________
 From: Ken McWilliams <ken.mcwilliams@gmail.com>
To: Struts Users Mailing List <user@struts.apache.org> 
Sent: Friday, November 2, 2012 3:21 PM
Subject: Re: [Struts 2] How do I migrate an action with no result name to an annotation?
 
Since you are using annotations I assume you are using the
struts2-conventions-plugin? If so, then the package structure after
"struts2" or "action" is taken to be the namespace. If this is not the case
then you would need to override it.


On Fri, Nov 2, 2012 at 1:55 PM, John Boyer <john@rodaxsoft.com> wrote:

> Hi Jeff:
>
> In the struts.xml, the namespace is "/" and the package is "default".
>
> <package name="default" extends="struts-default" namespace="/">
> ...
>
> Do I need add this info as annotations to all my action classes?
>
> Thanks,
>
> John
>
>
> On Nov 2, 2012, at 12:11 PM, Jeff Black <jeffrey.black@yahoo.com> wrote:
>
> > Double-check your namespace.  What is the class-name of your action and
> the package?
> >
> > Jeff
> >
> >
> >
> > ________________________________
> > From: John Boyer <john@rodaxsoft.com>
> > To: Struts Users Mailing List <user@struts.apache.org>
> > Sent: Friday, November 2, 2012 10:53 AM
> > Subject: [Struts 2] How do I migrate an action with no result name to an
> annotation?
> >
> > Hi:
> >
> > I'm trying to move all of my action configurations out of the struts.xml
> file into annotations. For the most part it's working fine. Yet, for my
> actions that have results with no 'name' parameter it doesn't work. For
> example, the following entry in my XML works perfectly.
> >
> >   <action name="start">
> >             <result>/WEB-INF/jsp/register.jsp</result>
> >    </action>
> >
> > However, when move this entry to my action class it doesn't work. I get
> an "No result defined for action...and result input" error. What am I doing
> wrong? I feel like I'm missing some fundamental concept here. My SUCCESS
> and INPUT results work as expected.
> >
> > @Action(value = "start", results =
> @Result(location="/WEB-INF/jsp/register.jsp"))
> >
> > Thank you,
> >
> > John Boyer
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> > For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
>
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message