struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Antonio Sánchez <juntandolin...@gmail.com>
Subject Re: HTML code not displaying in site documentation
Date Tue, 30 Jul 2013 16:40:35 GMT
http://struts.apache.org/development/2.x/docs/processing-forms.html

I believe all or almost all of getting started tutorial have the problem. 

El Martes, 30 de julio de 2013 11:30:56 Lukasz Lenart escribió:
> Updating ....
> 
> 2013/7/30 Antonio Sánchez <juntandolineas@gmail.com>:
> > Also:
> >
> > http://struts.apache.org/development/2.x/docs/struts-control-tags.html
> >
> > El Viernes, 19 de julio de 2013 23:26:20 usted escribió:
> >> El Viernes, 19 de julio de 2013 12:45:20 Lukasz Lenart escribió:
> >> > I made a change to the page and right now exporting it, please check
> >> > after some time. The original url will be updated with new release.
> >> >
> >> > [1] http://struts.apache.org/development/2.x/docs/message-resource-files.html
> >>
> >> At this moment that pages is displaying correctly, but it looks that only that
page. For instance:
> >>
> >> http://struts.apache.org/development/2.x/docs/coding-struts-2-actions.html
> >>
> >> Some code sections fail.
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
> 

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, 7-Bit, 0 bytes)
View raw message