struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Luis Limas <luiscl...@hotmail.com>
Subject Re: Struts missing parameters
Date Thu, 21 Aug 2014 19:51:22 GMT
On 21/08/2014 01:24 p. m., Lukasz Lenart wrote:
> 2014-08-21 19:14 GMT+02:00 Luis Limas <luiscla27@hotmail.com>:
>> Yep, but by using log4j XML configuration:
>>
>>      <category name="com.opensymphony.xwork2.interceptor" additivity="false">
>>          <priority value="DEBUG" />
>>          <appender-ref ref="basic" />
>>      </category>
>>      <category name="com.opensymphony.xwork2.ognl.OgnlValueStack"
>> additivity="false">
>>          <priority value="WARN" />
>>          <appender-ref ref="basic" />
>>      </category>
>>
>> I've suspended trying to solve the issue by now, i'll restart my research
>> next week, i'll post everything i've found at the mailing list at that time,
>>
>> Right now i'm just restarting tomcat to solve the issue temporarily, yet i
>> haven't seen any tomcat log,
> Great but please add the below to your log4j configuration
>
> <category name="org.apache.struts2.json" additivity="false">
>       <priority value="DEBUG" />
>        <appender-ref ref="basic" />
> </category>
>
>
> Regards
Done :)

Thank you,

---
Este mensaje no contiene virus ni malware porque la protección de avast! Antivirus está
activa.
http://www.avast.com


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message