struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sreekanth S. Nair" <sreekanth.n...@egovernments.org>
Subject Re: Struts2 Not Working After Migrating from 2.3.15.1 to 2.3.20 in Wildfly server
Date Fri, 12 Dec 2014 19:08:33 GMT
Sure Lukasz, let me try and let you know.

-- 
Thanks & Regards

Sreekanth S Nair
Java Developer
-------------------------------------------
eGovernments Foundation <http://www.egovernments.org>
Ph : 9980078913
-------------------------------------------
<http://in.linkedin.com/pub/sreekanth-s-nair/b/946/5a0/>
<https://github.com/sreekanthsnair>   <sreekanthsnair@hotmail.co.uk>
<sreekanthsnyr@gmail.com>
-------------------------------------------

On Fri, Dec 12, 2014 at 8:30 PM, Lukasz Lenart <lukaszlenart@apache.org>
wrote:
>
> Can you try with 2.3.16.3 first?
>
> 2014-12-12 15:30 GMT+01:00 Sreekanth S. Nair <
> sreekanth.nair@egovernments.org>:
> > Hi,
> >      Am facing a weird issue after upgrading strust2 from  2.3.15.1 to
> > 2.3.20 in Wildfly server. Its not giving any debug or any kind of trace
> > about what is happening, its just going to 404 page. I switched debug
> mode
> > in both struts config as well as in my server log but couldn't get a
> single
> > clue on what is happening. I'm using strust2-convention-plugin.
> > My action class name is HomepageAction and located inside
> > org.xyz.web.actions.common
> >
> > I'm accessing it by url
> > http://localhost:8080/ctxtpath/common/homepage.action
> >
> > The same setup is working perfectly in 2.3.15.1.....
> >
> > Anyone face similar issue ? any help would be appreciated.
> >
> > Thanks
> > Srikanth
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message