subversion-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daniel Shahaf <danie...@elego.de>
Subject Re: E175002: The POST request returned invalid XML in the response: XML parse error
Date Tue, 20 Dec 2011 00:43:48 GMT
Mojca Miklavec wrote on Mon, Dec 19, 2011 at 16:56:05 +0100:
> Hello,
> 
> I create a new repository on server with
>     svncreate /path/to/repos/suite
> and added the rights (everyone is allowed to read, I'm also allowed to
> edit). Server reports:
> 
> > svn --version
> svn, version 1.7.2 (r1207936)
>    compiled Dec  5 2011, 22:26:40
> 
> I checked out an empty version 0 successfully (through apache) with
> > svn co http://svn.myserver.com/suite
> 
> and client version reporting:
> 
> > svn --version
> svn, version 1.7.2 (r1207936)
>    compiled Dec  9 2011, 21:54:16
> 
> 
> I then added a new directory with a bunch of files and wanted to
> commit, but it complained with:
> 
> > svn ci -m "some comment"
> svn: E175002: Commit failed (details follow):
> svn: E175002: The POST request returned invalid XML in the response:
> XML parse error at line 3: not well-formed (invalid token)
> (/suite/!svn/me)
> 
> 
> May I ask for any hints of what could go wrong and how I could debug
> the problem? I have seen various threads after searching with google,
> but none of those that I checked provided any useful insight. (I work
> with SVN a lot, but have never experienced a problem like this one.)

The use of POST request is new in 1.7 (client+server must be 1.7 for
this).

Can you capture the XML response on the wire and share it here?  (with
wireshark, or neon-debug-mask)  If it contains sensitive stuff feel free
to share it by private mail.

> 
> Thank you very much,
>      Mojca

Mime
View raw message