subversion-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daniel Shahaf <...@daniel.shahaf.name>
Subject Re: Commit blocked by pre-commit hook (exit code 255) with no output
Date Sun, 15 Apr 2012 20:21:17 GMT
That error usually means the #! line is bad, or the +x bit is missing,
something like that.  Perhaps SELinux (if enabled) can cause similar
effects?

BTW: if you haven't done so already, please read the FAQ entry on
debugging hooks.

Armando Perico wrote on Sun, Apr 15, 2012 at 22:07:31 +0200:
> sorry about the cc, my bad.
> 
> I really don't know what else to do... I tried a lot already.
> 
> Would be nice to be able to debug it better (like a call stack or
> something), but the message bellow is all I managed to get.
> * svn: Commit blocked by pre-commit hook (exit code 255) with no output
> 
> On Sun, Apr 15, 2012 at 10:02 PM, Daniel Shahaf <d.s@daniel.shahaf.name>wrote:
> 
> > Both of these look normal.  Please keep the list in the CC.
> >
> > Armando Perico wrote on Sun, Apr 15, 2012 at 22:00:41 +0200:
> > > # xxd pre-commit
> > > 0000000: 2321 2f62 696e 2f73 680a 6563 686f 2022  #!/bin/sh.echo "
> > > 0000010: 6865 6c6c 6f22 2031 3e26 3220 0a65 7869  hello" 1>&2 .exi
> > > 0000020: 7420 300a                                t 0.
> > >
> > >  ls -dl testrepo/hooks/
> > > drwxrwxrwx. 2 apache apache 4096 Apr 15 10:56 testrepo/hooks/
> > >
> > > On Sun, Apr 15, 2012 at 5:30 PM, Daniel Shahaf <d.s@daniel.shahaf.name
> > >wrote:
> > >
> > > > What's the output of
> > > >
> > > > xxd pre-commit
> > > > ls -dl testrepo/hooks/
> > > >
> > > > Armando Perico wrote on Sun, Apr 15, 2012 at 13:02:35 +0200:
> > > > > Hello,
> > > > >
> > > > > I'm having problems with hook scripts (pre-commit or post-commit)
> > > > > - When I try to commit, the svn commit is not performing completely,
> > it
> > > > > is returning "Commit blocked by pre-commit hook (exit code 255) with
> > no
> > > > > output"
> > > > >
> > > > > It passed a long while that I am trying to fix this problem without
> > > > > having no solution. I tried and read lots of things (here and in
> > other
> > > > > places) and none seems to be working.
> > > > >
> > > > > The only answers I can find were related to the permissions of the
> > > > > pre-commit hook file, but I also tried all possible combinations
and
> > > > > nothing works.
> > > > >
> > > > > These are the important information I have:
> > > > >
> > > > > pre-commit file:
> > > > > ----------------------
> > > > > #!/bin/sh
> > > > > echo "pre-commit running" 1>&2
> > > > > exit 0
> > > > > ----------------------
> > > > >
> > > > > permissions in the repository folder:
> > > > > drwxrwxrwx. 7 apache apache 4096 Apr 14 18:36 testrepo
> > > > > -rwxrwxrwx. 1 apache apache   61 Apr 14 19:26
> > testrepo/hooks/pre-commit
> > > > >
> > > > > when I try to commit: svn commit -m "commit log"
> > > > > svn: Commit blocked by pre-commit hook (exit code 255) with no output
> > > > > (a warning pops also when i rename to post-commit, just for
> > > > >
> > > > > apache error_log:
> > > > > [error] [client 127.0.0.1] Commit blocked by pre-commit hook (exit
> > code
> > > > > 255) with no output.  [409, #165001]
> > > > >
> > > > > OS: Fedora 16
> > > > >
> > > > > I am out of options, does anybody has a proper solution to this ?
> > > > > Thanks in advance
> > > > >
> > > > > -APN
> > > > >
> > > >
> > >
> > >
> > >
> > > --
> > > Armando Perico
> >
> 
> 
> 
> -- 
> Armando Perico

Mime
View raw message