subversion-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "KLOCK Laurent" <Laurent.KL...@intrasoft-intl.com>
Subject svnsync bug ?
Date Tue, 26 Mar 2013 12:13:15 GMT
Hi all,

 

I'm encountering the following issue while trying to set-up a mirror
repository with svnsync.

 

I setup my target repository, enable the pre-revprop-change hook

I call svnsync init and then launch the sync 

 

 

svnsync init file://localhost/disk1/svn
svn://lux-svn:13690/project/xtnet_svn

 

svnsync sync file://localhost/disk1/svn

 

 

Everything seems to run well :

On the target I have, messages like:

 

....

Copied properties for revision 1141.

Committed revision 1142.

Copied properties for revision 1142.

Committed revision 1143.

Copied properties for revision 1143.

Committed revision 1144.

Copied properties for revision 1144.

Committed revision 1145.

Copied properties for revision 1145.

Committed revision 1146.

Copied properties for revision 1146.

....

 

It syncs up to the latest revision and finishes without any error.

Then I realized that the target repository is much smaller than the
original one (160 MB vs 2-3 GB...)

Obviously, there is something missing...

 

I also checked the server logs and have the following messages:

 

24806 2013-03-26T11:55:31.396831Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

24806 2013-03-26T11:55:31.397589Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

24806 2013-03-26T11:55:31.398072Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

24806 2013-03-26T11:55:31.398659Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

24806 2013-03-26T11:55:31.399250Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

24806 2013-03-26T11:55:31.399925Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

24806 2013-03-26T11:55:31.400525Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

24806 2013-03-26T11:55:31.400996Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

24806 2013-03-26T11:55:31.401628Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

24806 2013-03-26T11:55:31.402210Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

24806 2013-03-26T11:55:31.403046Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

24806 2013-03-26T11:55:31.403882Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

24806 2013-03-26T11:55:31.405095Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

24806 2013-03-26T11:55:31.405573Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

24806 2013-03-26T11:55:31.406093Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

24806 2013-03-26T11:55:31.406563Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

24806 2013-03-26T11:55:31.407067Z - - xtnet_svn replay
/project/xtnet_svn r0

 

It seems that it is always replaying revision r0....Looks like a bug but
maybe I'm doing something wrong also...

Any help would be appreciated...

 

 

Source repository is hosted on RHEL5 (x86_64), SVN version 1.7.8

Target repository is Fedora Core 3 (i686), SVN version also 1.7.8 (built
from sources with gcc-3.4.2)

 

Thanks,

Laurent

 

 

 

 

 


Mime
View raw message