subversion-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrew Reedick <Andrew.Reed...@cbeyond.net>
Subject RE: "svn add" failing with "svn: E200009: Can't set 'svn:eol-style': ... has binary mime type property" and/or inconsistent newlines
Date Tue, 09 Jul 2013 18:33:31 GMT


> -----Original Message-----
> From: Daniel Shahaf [mailto:d.s@daniel.shahaf.name]
> Sent: Tuesday, July 09, 2013 2:00 PM
> To: Andrew Reedick
> Cc: users@subversion.apache.org
> Subject: Re: "svn add" failing with "svn: E200009: Can't set 'svn:eol-
> style': ... has binary mime type property" and/or inconsistent newlines
> 
> Andrew Reedick wrote on Tue, Jul 09, 2013 at 13:40:53 -0400:
> > However 'svn add --no-auto-props' does allow the add to work, but
> that's a bit drastic and inconvenient.
> >
> > That fact that 'svn add' fails on different files is really throwing
> > me for a loop.  I'm beginning to wonder if Something(tm) is borked
> > with my workstation (anti-virus, some left-over DLL in the path,
> etc.)
> 
> Most likely you have an [auto-props] setting somewhere that's getting
> picked up.

Bingo.  "Somewhere" was the operative word.  The Collabnet config file was being read from
my roaming profile instead of from my windows home dir.  The roaming copy of config had "*
= svn:eol-style=LF", and that auto-prop seems to have been causing the breakage.  ("global-ignores
= *.* *" is a great way to narrow down what config file is being read.)

And the reason why 'svn add' was failing on different files is because 'svn add' walks the
directory tree in a different order each time.

Thanks for the help!  Now I must find a wall to quietly beat my head against.


Mime
View raw message