subversion-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Curt Sellmer <sellmer...@gmail.com>
Subject Re: Error during 'svn export' over http with serf 1.3.1
Date Thu, 12 Sep 2013 00:04:34 GMT
On Wed, Sep 11, 2013 at 6:51 PM, Philip Martin
<philip.martin@wandisco.com> wrote:
> Curt Sellmer <sellmerfud@gmail.com> writes:
>
>> On Wed, Sep 11, 2013 at 2:46 PM, Ben Reser <ben@reser.org> wrote:
>>> On 9/11/13 12:24 PM, Curt Sellmer wrote:
>>>> Here is a tail of the error.log.  This is from when I was running the
>>>> tests earlier.
>>>> I was hoping to pinpoint which set of log messages corresponded to
>>>> each error, but of
>>>> course I cannot get it to fail at all right now.  I'll keep trying
>>>> throughout the day.
>>>
>>> Based on the error messages you've been posting I'd suggest that you run
>>> svnadmin verify on your repository.
>>>
>>
>> I just ran svnadmin verify on the repo again and still it does not
>> report any errors.
>
> You said you dumped and loaded your repository.  You also have
> corruption shown by apache that is not shown by svnadmin.  When you
> dump/load are you also putting the new repository in the same place as
> the old repository?  If so, are you restarting apache?  It's perfectly
> acceptable to replace a repository but you must restart apache if the
> repository is altered but the UUID is not changed.
>
> --
> Philip Martin | Subversion Committer
> WANdisco // *Non-Stop Data*

In this case I created a new repo using a different name.  I left the
old one intact.  Then just referenced the new repo's url.

In the last few days, thought I have moved the old repo to A.orig then
moved the new repo to A.  I did not know of the requirement to restart
apache.  Will do that going forward.  Thanks.

Mime
View raw message